Γιατί αναβλήθηκε η αποψινή συναυλία του Βασίλη Καρρά…

Αναβλήθηκε τελικά η πολυαναμενόμενη διαδικτυακή συναυλία που θα έδινε σήμερα ο Βασίλης Καρράς με τον Νίκο Μακρόπουλο και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και Μάκη Σεβίλογλου. Η αναβολή της, ανακοινώθηκε πριν σχεδόν ένα 24ωρο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από μια μια ασθένεια που ταλαιπωρεί τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η συναυλία μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον καλλιτέχνη και τον ανάγκασε να προβεί στην ακύρωσή της.

“Αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Βασίλη Καρρά η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία του με τον Ν. Μακρόπουλου και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά το επόμενο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση από τους χιλιάδες φίλους που έσπευσαν να αγοράσουν το εισιτήριό τους, αλλά θεωρήσαμε σωστό και πρέπον –σεβόμενοι τον κόσμο- αυτό να γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ισχύουν κονονικά για την νέα ημερομηνία. Η προπώληση συνεχίζεται.

Το γραφείο παραγωγής».