Τρομάζει ο αριθμός καταγγελιών κατά του ηθοποιού…

Τρομακτικός είναι ο αριθμός των καταγγελιών απέναντι στον γνωστό ηθοποιό, το όνομα του οποίου εμπλέκεται σε θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντι σε συναδέλφους του. Εκτός από τις καταγγέλουσες Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους , την Λένα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου οι οποίες πρώτες κατήγγειλαν τον σπουδαίο ηθοποιό, δεκάδες άλλες είναι οι καταγγελίες κατά του ίδιου προσώπου.

Την είδηση έκανε γνωστή το patkiout το οποίο αναφέρει μάλιστα πως ακόμα και οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπόθεση του εν λόγω ηθοποιού αδυνατούν να διαχειριστούν τόσες πολλές καταγγελίες.

Ωστόσο όπως σήμερα το πρωί έφερε στο φως της δημοσιότητας το “Πρώτο Θέμα” ο φάκελος με τις καταγγελίες έχει ήδη φτάσει στα χέρια του γνωστού ηθοποιού και αναμένονται εξελίξεις άμεσα!