Πόνος αλλά και νοσταλγία για τον σκυλάκο του Αντώνη Καφετζόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από 11 χρόνια που τον είχε μαζί του. Ο σπουδαίος ηθοποιός έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο πολύ αγαπάει τα ζώα.
Ο Λίο ήταν ένα κακοποιημένο ζώο που έζησε μαζί του 11 ολόκληρα χρόνια. Μεγάλωσε στον Πόρο και δόθηκε για υιοθεσία σε κάποιον που δεν τον νοιαζόταν και τον άφηνε να τριγυρνά έξω. Τότε ο Λίο, δέχθηκε μια άγρια κακοποίηση και βρέθηκε σε ένα χαντάκι με το δέρμα του καμένο από ακουαφόρτε!
Ο ηθοποιός που έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία του είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια στο site για τους τετράποδους φίλους trihes: “Mια µέρα πήγα τη Βόλτα στον γιατρό κι εκεί αντίκρισα ένα ροζ σκυλί σχεδόν χωρίς καθόλου δέρµα. Όταν επέστρεψα σπίτι, το συζητήσαμε και αποφασίσαμε πως, αν δεν ενδιαφερόταν κάποιος άλλος, θα τον παίρναμε εμείς. Σε 15 µέρες ο γιατρός είπε ότι δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος, οπότε πήρα τον Λίο και πήγαµε ένα µεγάλο περίπατο µε τη Βόλτα για να γνωριστούν. Ο καημένος ήταν τόσο χάλια, που έλεγα πως δεν θα µπορέσω να τον αγαπήσω”!

Σήμερα ο ηθοποιός αποχαιρετώντας τον Λίο, έγραψε σε ανάρτησή του: “Ανώτατος άρχων σ’ ένα κόσμο που φυσικά δεν υπάρχει παρα μόνο στα υπόγεια του μυαλού μου. Ένα από τα πιο ευγενικά άτομα που γνώρισα στη ζωή μου. Τρομερά κακοποιημένος, από τύχη βρέθηκε να ζει κοντά μας αλλά μόνος του τα κατάφερε να βγει ζωντανός από πολύ δύσκολα και επίπονα λούκια. Έζησε καλά από ενάμιση μέχρι δώδεκα χρόνων. Λίγα λόγια – έχω συγχιστεί. Πολλή και καλή ανάμνηση”