Ξέσπασε η βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη για το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης…

Ξέσπασε η βουλευτής της  ΝΔ και πρώην υπουργός  η οποία ήταν μια από τους πολιτικούς που συγκλονίστηκε από την εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν μόλις 6 ετών παιδάκι.

Ο νεαρός ηθοποιός, σήμερα το πρωί είχε συγκλονίσει με την συνέντευξη που παραχώρησε στην Φαίη Σκορδά στο “Πρωινό” και όσα της εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έμεινε άναυδη με όσα εξολογήθηκε ο ηθοποιός και έγραψε στο προφίλ της στο Instagram τις σκέψεις της για το θέμα της παραγραφής  σε θέματα  σεξουαλικής κακοποίησης! Η Όλγα Κεφαλογιάννη, εκτός από τη συμπαράσταση εξέφρασε δημόσια τη γνώμη της για να γίνει κάτι σημαντικό πάνω στο σημαντικό και ευαίσθητο αυτό θέμα. Η γνωστή πολιτικός έγραψε: “Ο Δημήτρης Μοθωναίος με συγκλόνισε και με συγκίνησε με την εξομολόγησή του. Μπράβο για το κουράγιο του να μιλήσει, πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει κι άλλους, να τολμήσουν να σπάσουν το τείχος της σιωπής. Και προφανώς πρέπει να επανεξετάσουμε το νομικό πλαίσιο για τη σεξουαλική κακοποίηση και  κυρίως τα ζητήματα παραγραφής”