Νίκος Κοκλώνης: “Παραγωγός αναγκάστηκα να γίνω…”

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για το χώρο της τηλεόρασης και τις δυσκολίες που πέρασε στα επαγγελματικά του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ σαν παραγωγός. Σκέφτομαι ότι είμαι μπροστά από την κάμερα, με βλέπει ο κόσμος και με ενοχλεί το ένα ή το άλλο, άρα μπορώ να καταλάβω τους παρουσιαστές. Οι δυσκολίες κάνουν τις ομάδες. Παραγωγός αναγκάστηκα να γίνω.

Έκανα το Celebrity Travel όπου είχα παραγωγό. Κατάλαβα ότι εγώ έχω άλλο τρόπο σκέψης, και δεν μπορούσα να λειτουργήσω με παραγωγό και αποφάσισα να κάνω την παραγωγή μόνος μου. Αυτή τη στιγμή έχουμε 12 παραγωγές στην Barking Well Media, 12 παιδιά», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Σιγά-σιγά μπαίνουμε και στη μυθοπλασία και φοβάμαι γιατί είναι δύσκολος χώρος. Αλλά έχω τους ειδικούς, που διαβάζουν σενάρια, και προτείνουν», αποκάλυψε επίσης ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε στη συνέχεια: «Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες παραγωγοί με τους οποίους δεν έχω καμία σχέση. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος δημιουργικός. Έτσι είναι ο τρόπος σκέψης μου και μου αρέσει. Κατάλαβα μέσα από το χώρο της τηλεόρασης ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Δεν μπορώ να μπω σε ρόλο, δεν μπορώ να είμαι διεκπεραιωτικός».

«Όταν ήμουν μικρός είχα πάει να πω τα Κάλαντα, στον Πειραιά, όπου μεγάλωσα. Είχα μαζέψει 40.000 δραχμές και τα φυλούσα σε ένα πορτοφόλι. Τελικά τα έχασα και 4 ημέρες έκλαιγα. Το ίδιο στεναχωρήθηκα, επειδή είμαι αγνός και θέλω να μείνω, όταν έπεσα και τα έχασα όλα. Αλλά δεν το έβαλα κάτω.

Αλλά ξέρω ότι τα χιόνια πάνε στα ψηλά βουνά, στους λόφους δεν πέφτουν χιόνια, και εγώ είμαι ψηλό βουνό, στην καρδιά τουλάχιστον. Οπότε και να ξαναπέσω, θα βάλω όλη μου τη δύναμη να ξανανέβω. Εμένα η ζωή με έφερε σήμερα να κάνω τηλεόραση, δεν το πίστευα, δεν το περίμενα ποτέ. Εγώ ντρεπόμουν να πω “γεια σας”», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.