Κόνι Μεταξά σε Χασαπόπουλο και Βούλγαρη: “Δεν θα ξαναφήσω κανέναν να μου κάνει bullying, όπου κι αν είσαι κι ας είσαι στην τηλεόραση…”

 

Όλα σχεδόν τα sites τα τελευταία εικοσιτετράωρα ασχολήθηκαν με το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά.  Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έκαναν, ωστόσο, ένα ιδιαίτερο σχόλιο στην εκπομπή τους με αποτέλεσμα η Κόνι να απαντήσει στους δύο δημοσιογράφους!

Ο διάλογος που είχαν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη ήταν ο εξής:

Α.Β.: Είχε ένα ξέσπασμα, το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να δικαιολογηθεί.
Ι.Χ.: Τόσο πολύ την πείραξαν τα σχόλια;
Α.Β.: Πάντως ξεκαθάρισε ότι το τρώει όλο το κοτόπουλο με ρύζι.
Ι.Χ.: Το πακεταρισμένο, όχι το μαγειρεμένο.
Α.Β.: Ρε Κόνι, συγγνώμη τώρα, όλο σε πακετάκια τρως;
Ι.Χ.: Τι να κάνει, να μαγειρεύει; Δεν προλαβαίνουν οι influencers.
Α.Β.: Ποιοι influencers;

 

Η Κόνι Μεταξά παρακολουθεί, όμως και απαντά με νέα stories. Συγκεκριμένα, ανέβασε νέο βίντεο που αναφέρει τα εξής:

«Να βγαίνεις και να κάνεις ξέσπασμα για το bullying και να σε κοροϊδεύουν αυτοί που σε βάζουν στις εκπομπές τους. «Οι influencers δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν γι’ αυτό τρώνε από πακετάκια». Όλα τα βλέπω. Εσείς κάνετε το μεγαλύτερο bullying. Εσείς. Άμα ήξερες τι παίζεις στην εκπομπή σου, θα ήξερες γιατί τρώω από πακετάκια και ότι είναι για τη συγκεκριμένη εκπομπή και όχι επειδή δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω. Γιατί εγώ σε πληροφορώ είμαι η καλύτερη μαγείρισσα που έχεις γνωρίσει. Απλά ήθελες και εσύ να μου κάνεις bullying. Δεν το δέχομαι. Και όλα αυτά πολύ χαλαρά, χωρίς ξέσπασμα. Δεν θα ξαναφήσω κανέναν να μου κάνει bullying, όπου κι αν είσαι κι ας είσαι στην τηλεόραση».
Πηγη: zappit