Σεξουαλική παρενόχληση: Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά την συνέντευξη με την Τζένη Μπότση…

Όποιος είδε την συγκλονιστική συνέντευξη της ηθοποιού Τζένης Μπότση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και την Σία Κοσιώνη, δεν μπορεί να μένει αμέτοχος στον Αρμαγεδδών που άνοιξε με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις. Δακρυσμένα μάτια, φόβος, δικαίωση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ηθοποιού. Το βράδυ της Δευτέρας (1/2) η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και άνοιξε στην καρδιά της στη Σία Κοσιώνη.

Η ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια μοιράστηκε για πρώτη φορά με το κοινό όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα και την ακολουθούν μέχρι σήμερα. Η Τζένη Μπότση περιέγραψε αναλυτικά το περιστατικό, αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

“Αν την είδες δεν χρειάζεται να προσθέσω ούτε απόστροφο. Είδες την ταραχή της, είδες τον φόβο να εξατμίζεται λίγο λίγο κάθε δευτερόλεπτο της συνέντευξης, είδες το θάρρος και την αξιοπρέπεια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη της φράση: «Δεν το πιστεύω ότι ήρθε αυτή η μέρα». Ήρθε, λοιπόν, ναι. Και δεν ήρθε μόνη της. Την έφερες εσύ. Την φέρατε όλες εσείς. Και εμείς σας βγάζουμε το καπέλο και σας ευχαριστούμε”, έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.