Απολαυστικό: ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης έκανε την κορονοπεριπέτειά του ρεμπέτικο τραγούδι και videoclip…

 

Mπορεί ο νεαρός ρεμπέτης Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης να έφαγε πρόστιμο 3000 ευρώ για ένα ρεμπετοπάρτι που είχε κάνει εν μέσω καραντίνας, ωστόσο αυτό τον έκανε διάσημο σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό τον πρόδωσε ο πρώην της κοπέλας του.

Η ιστορία του απασχόλησε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές  και χάρη στον αυθορμητισμό του κατάφερε να γίνει συμπαθής. «Δεν γίνεται κάποιος να μου απαγορεύσει να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή», είχε πει μεταξύ άλλων.

Αυτό το «ρε ματζόρε» έγινε viral και ο ρεμπέτης από την Θεσσαλονίκη άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και το έκανε τραγούδι, με το οποίο αφηγείται όλη την περιπέτειά του.

Και έτσι η περιπέτειά του έγινε και τραγούδι αλλά και video clip. Ο ίδιος κάτω από το βίντεο κλιπ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γιώργο Αρσενάκο, CEO και συνιδρυτή της PanikRecords, που κυκλοφόρησε το τραγούδι, αλλά και τον… πρώην της κοπέλας του, αφού αν δεν τον είχε «καρφώσει» τώρα ίσως να μην συνέβαινε τίποτα από αλλά αυτά.

«Να ευχαριστήσω τον κύριο ΑΡΣΕΝΑΚΟ αλλά και όλο τον λαϊκό κόσμο που με στηρίζει για να κάμω τέτοια έργα . Αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και ο ΠΡΩΗΝ της κοπέλας μου που να ναι καλά ο άνθρωπος…», αναφέρει.