Σοκάρει στην πρώτη του συνέντευξη ο Κοψιδάς: “Ο Τριαντάφυλλος λέει πολλά ψέματα…”

 

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς στην κάμερα του Love it. Ο ηθοποιός, μίλησε από τον Άγιο Δομίνικο για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, τη σχέση με τους συμπαίκτες του, αλλά και την αποχώρησή του. Μάλιστα, χρησιμοποίησε σκληρά λόγια για τον Τριαντάφυλλο.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμος και χαρούμενος. Όταν αποχώρησα ήμουν σε σοκ. Δεν το περίμενα, όπως και κανείς από την ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα. Λέει πολλά ψέματα και του δώσαμε πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγγνώμη, αλλά επέλεξε να μην το κάνει.

Είχε αισθανθεί πως θα είναι υποψήφιος. Πριν τη ψηφοφορία, τριγυρνούσε για να ακούσει τι γίνεται. Ο Κόρο είπε το προφανές. Ότι ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας είναι οι πιο αδύναμοι στην ομάδα. Ο Κώστας προσφέρει πολύ στην καλύβα. Ο Τριαντάφυλλος, δεν κάνει τίποτα. Λιάζεται όλη μέρα. Ο Τριαντάφυλλος έχει την άποψη πως ό,τι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, δεν έχει υπάρξει.

Ουσιαστικά έθεσα τον εαυτό μου υποψήφιο για να φύγει ο Τριαντάφυλλος. Έδωσα την ευκαιρία στο κοινό να δείξει τι θέλει να βλέπει. Υγεία ή αρρώστια;

Ο Κόρο δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε δε θα δώσω φαγητό σε κάποιους. Έγινε ένα περιστατικό που ήταν και οι τρεις και ο Τριαντάφυλλος έβγαλε τον εαυτό του απ’ έξω και είπε πως δε συμμετείχε, επειδή δεν ήταν καταγεγραμμένο στην κάμερα. Επειδή ένιωθε τύψεις που δεν τους κάλυψε τους είπε πως όταν βγουν θα τους δώσει από 2.000 ευρώ. Ο Κόρο, ο Ασημακόπουλος και ο Τριαντάφυλλος βρήκαν φαγητό και ο Τριαντάφυλλος έβγαλε την ουρά του από έξω. Όταν τους έπιασαν ο Τριαντάφυλλος δεν παραδέχτηκε πως ήταν εκεί. Τον Τριαντάφυλλο τον κατάλαβα την πρώτη βδομάδα. Ήξερα με τι άνθρωπο είχα να κάνω.

Ο Τριαντάφυλλος έχει μπει στο ριάλιτι με μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Αυτός και ο Αλέξης Παππάς. Η διαφορά τους είναι πως ο Αλέξης Παππάς είναι πιο καλλιεργημένος.

Ο Τριαντάφυλλος επειδή είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου, συμπεριφέρεται λίγο πιο απλά. Όποιος παίρνει ατομική ασυλία πηγαίνει και τον πιάνει. Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να λαϊκίζει. Ο Τριαντάφυλλος έχει βρίσει τον Ααημακόπουλο. Εγώ κρατάω χαμηλό προφίλ στη ζωή μου. Ο Τριαντάφυλλος μου έλεγε να του το λέω όταν ξεφεύγει.

Η Ανθή είχε μηδέν προσφορά στην καλύβα, έκανε διακοπές. Η Μαριάνθη είναι καλή αγωνιστικά, αλλά είναι πολύ ενοχικό άτομο. Περιφέρεται και αυτή σαν τον Τριαντάφυλλο. Εκτός Survivor πιστεύω πως μπορώ να κάνω πολύ παρέα με τον Περικλή» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κοψιδάς.