Σταμάτης Κραουνάκης: “Με την Άλκηστις έγινε σοβαρή ρήξη…”

Στον Γρηγόρης Αρναούτογλου και το  The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένος ο ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την κίνηση που είχε κάνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να τραγουδήσει πάνω σε μία καρότσα φορτηγού την περίοδο του πρώτου lockdown

Την περίοδο εκείνη όπως λέει ο μουσικοσυνθέτης, τοιχοκόλλησε στο Μέγαρο Μαξίμου και στον δήμο Αθηναίων ένα εξώδικο για απαγόρευση των τραγουδιών του.

«Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη αλλά Σάββατο του Λαζάρου επάνω στο κάρο του Δήμου να χοροπηδά μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου με τέτοιο τρόπο… Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα όχι. Εφόσον θα δεν θα είχα πει όχι, δεν θα μπορούσα και μετά να αντιδράσω με αυτήν την συνθήκη που δεν ήταν τόσο δική της απόφαση. Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το «τέρας», με ένα τραγούδι που έχει υποστηριχτεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων.

Αυτή η κίνηση δεν έκανε κανένα χαρούμενο και κατ’ αρχήν ούτε εμένα που το έχω γράψει. Αν με ρωτούσε ότι θα πάει με ένα φορτηγό να παίξει τραγούδια μας στις γειτονιές, θα της έλεγα πες τα κυρά μου. Δεν έχουμε μιλήσει με την Άλκηστη, έγινε σοβαρή ρήξη εκείνη την ημέρα. Δεν της κρατώ κακία.»

Πατήστε τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=eEriQNOaeoY