Κωνσταντίνα: “Ήταν θέμα αισθητικής, αν το δείτε θα καταλάβετε…”

Για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την αποχώρησή της από νυχτερινό σχήμα λόγω της αφίσας, μίλησε η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα στους δημοσιογράφους.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίναανέφερε πως «η αφίσα του σχήματος ήταν θέμα αισθητικής και μόνο. Ήταν θέμα αισθητικής, αν το δείτε θα καταλάβετε ότι είναι θέμα αισθητικής. Δεν το ενέκρινα αλλά για κάποιο λόγο, επειδή είχαμε και άλλα θέματα, βγήκε η αφίσα και την είδα τελευταία στιγμή. Πήγαν να αλλάξουν διάφορα πράγματα τα οποία δεν ήθελα εγώ και υπήρχε αντίρρηση από μένα».

«Αυτό δεν ξεκίνησε όμως την ημέρα που ήσασταν εσείς εδώ. Συζητούσαμε με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο αλλά κάπου υπήρχε διαφωνία. Να βάλουμε νερό στο κρασί μας, που λένε, αλλά αυτό να μην είναι εις βάρος μας και εις βάρος του ονόματος που έχω κάνει τόσα χρόνια. Αυτό που έγινε, είναι δέκα μέρες τώρα που γίνεται! Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο κόσμος δεν ξέρει ποιες είναι οι διαφωνίες μας. Η Σαμπρίνα ούτε καν ήξερε τι συνέβη. Δεν ήξερε τι γινόταν» συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα μιλώντας στους δημοσιογράφους.