Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: “Δεν έχω δηλώσει ποτέ αν είμαι gay, straight ή bisexual…”

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της «Super Κατερίνα» . Ο πρώην παίκτης του «Survivor», μίλησε για τις ρατσιστικές επιθέσεις και το bullying, που όπως ισχυρίστηκε, δέχτηκε από τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε πως έβρισαν ακόμη και τη μητέρα του.

«Μου έκαναν πόλεμο τις τρεις πρώτες εβδομάδες που μπήκα στο παιχνίδι. Δεν μπήκα με καμία διάθεση να τσακωθώ ή να δημιουργήσω προβλήματα, δεν είμαι τέτοιο παιδί. Μου έκαναν πολλά ρατσιστικά σχόλια για τη διαφορετικότητά μου, την εμφάνισή μου, τους κοιλιακούς μου… Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ αν είμαι gay, straight ή bisexual. Μου έκαναν πολύ άσχημα bullying. Με έβριζαν πολύ άσχημα. Έβρισαν τη μάνα μου, την είπαν ιερόδουλη. Είναι πράγματα που δυστυχώς δε μπορεί να παίξει το κανάλι.

Είπα κάποια στιγμή στην παραγωγή ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε ιερόδουλη τη μάνα μου. Η μάνα μου πήγε στην κηδεία του πατέρα μου 15 χρονών με δυο παιδιά στην κοιλιά, εμένα και τον αδερφό μου, μας γέννησε ένα μήνα μετά… Μεγαλώσαμε σε ένα πολύ φτωχό σπίτι στην Κρήτη, όπου η γειτονιά μας έφερνε φαγητό και πιάνουν αυτοί στο στόμα τους τη μάνα μου. Έκλαιγα και έλεγα στην παραγωγή ότι θέλω να φύγω» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε πως: «Ο Τάκης μιλάγαμε και με κλώτσαγε. Σηκωνόταν και ερχόταν πάνω από το πρόσωπό μου. Με έφτυνε καθώς μίλαγε και έλεγε ιερόδουλη τη μάνα μου και με έβριζε. Τραμπουκισμοί πάρα πολλοί».