Ο Κωνσταντίνος Καζάκος για το νέο έρωτά του: “έχω βρει ένα πλάσμα που το αγαπάω και με αγαπάει…”

 

Στην αγκαλιά της 23χρονης Βασιλικής Μακρή έχει βρει το νέο του έρωτα, ο γιος της Τζένης Καρέζη, Κωνσταντίνος Καζάκος μετά το τέλος του γάμου του με την Ιωάννα Μαρτζούκου.

Η 23χρονη Βασιλική, σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, συμμετείχε τον περασμένο  Δεκέμβριο ως χορεύτρια  στην παράσταση “Όμορφη Πόλη” σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός.

Ωστόσο ο γιος της αξέχαστης Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”  λέγοντας μεταξύ άλλων: “Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος”.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το Tlife  ζει σε κοντινά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, σταμάτησε να “κρύβει” τον έρωτά του και άρχισε να δημοσιεύει σχόλια και φωτογραφίες στα social media. Ο Κωνσταντίνος δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία από κάποιο πρότζεκτ στο οποίο συνεργάζονται, ενώ εκείνη σχολιάζει τις αναρτήσεις του, όπως αυτή…