Αποκλειστικό: Ποιοι ηθοποιοί υπέγραψαν για το “Κοκκινο Ποταμι” του Μανουσάκη!

Οι μυθοπλασίες φέτος αλλά και την επόμενη σεζόν πρωτοστατούν σε όλα τα κανάλια. Όπως έχει γίνει γνωστό το Open έδωσε το πράσινο φως για το δεύτερο μέρος της συγκλονιστικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη “Κόκκινο Ποτάμι”. Πρόκειται για την σειρά που σάρωσε σε τηλεθέαση πριν δύο σεζόν και με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και φέτος θα πρωτοστατεί στις μυθοπλασίες του καναλιού.
Το RespectNews έμαθε και σας παρουσιάζει καταποκλειστικότητα, ποιοι ηθοποιοί έχουν δώσει ήδη τα χέρια με τον σπουδαίο σκηνοθέτη. Μέχρι στιγμής ο Μανούσος Μανουσάκης έχει συμφωνήσει με τον Κωνσταντίνο Καζάκο, τον Πέτρο Ξεκούκη, την Κέλλυ Γιακουμάκη, τον Σωτήρη Χατζάκη και την Αναστασία Παντούση. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν λίγο μετά το Πάσχα και θα πραγματοποιηθούν στις ίδιες περιοχές που είχε γυριστεί ο πρώτος κύκλος.

Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς!

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος μάλιστα θα είναι αυτός που θα αποτελεί τη σύνδεση του νέου κύκλου με τον προηγούμενο. Ο ρόλος δε θα είναι άλλος από αυτόν της Ιφιγένειας, της κεντρικής ηρωίδας που έμεινε ζωντανή μετά τη σφαγή των Ποντίων και κατάφερε να ξεφύγει μαζί με το παιδί της.

Την Ιφιγένεια ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία η Αναστασία Παντούση στον πρώτο κύκλο. O Μανούσος Μανουσάκης βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις μαζί της για τη συνέχιση της συνεργασίας τους στον πρωταγωνιστικό ρόλο του νέου κύκλου της σειράς.