Κύμα συμπαράστασης στον Καπουτζίδη για όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για εκείνον!

Όπως έγινε κύμα συμπαράστασης για τον Σπύρο Μπιμπίλα και όσα είχε αναφέρει για εκείνον στο απολογητικό του υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης περι “μέτριου ηθοποιού”, ένα νέο διαδικτυακό κύμα συμπαράστασης αρχίζει να εμφανίζεται και για τον ηθοποιό και σεναριογράφο Γιώργο Καπουτζίδη. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του του Δημήτρη Λιγνάδη  ο οποίος έχει προφυλακιστεί στις φυλακές της Τρίπολης με την κατηγορία του βιασμού – υποστήριξε ότι τις επόμενες ημέρες θα προβεί σε νομικές ενέργειες, προκειμένου να προασπίσει τη νομική και προσωπική του αξιοπρέπεια.

Ένα από τα πρόσωπα που σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια έθιξαν την αξιοπρέπειά του είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά τις  δηλώσεις του ποινικολόγου σχετικά με τους “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους” στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, είχε κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Intagram, γράφοντας: “Ο μόνος δρόμος για την προσωπική ευτυχία και ισορροπία είναι όχι η ιδιαιτερότητα, αλλά η φυσιολογικότητα στην ερωτική μας ζωή με τον ρομαντικό έρωτα και την αγάπη για το άλλο φύλο”.

Ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε επίθεση στον Γιώργου Καπουτζίδη, υποστηρίζοντας: “Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια“.

Το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαρτίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, απαντώντας στον Αλέξη Κούγια και τις δηλώσεις του: “Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή αλλά θα το κάνω τώρα. Έχω ζήσει τρεις όμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση. Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας. Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια”.

Από την ώρα εκείνη της δημόσιας αντιπαράθεσης, σύσσωμοι οι ηθοποιοί της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη και με αναρτήσεις τους στα social media τον υποστήριξαν στην κόντρα του με τον Αλέξη Κούγια.

Μεταξύ αυτών η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Κατερίνα Γερονικολού, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Δημήτρης Καρατζιάς, η Πέτρος Λαγούτης, ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ελισάβετ Μουτάφη
Μαριάνα Τουμασάτου
Πέτρος Λαγούτης
Κατερίνα Γερονικολού
Γιώργος Χρανιώτης
Γιάννης Τσιμιτσέλης
Ζέτα Δούκα