Στα άκρα η κόντρα Σάντρας Βουτσά και Θεανώ Παπασπύρου για τους πίνακες του μεγάλου ηθοποιού!

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κόρης του Κώστα Βουτσά, Σάντρας και της πρώην συζύγου του Θεανώς Παπασπύρου. Οι νέες εμπρηστικές δηλώσεις των δύο γυναικών φανερώνουν ξεκάθαρα πως το θέμα θα φτάσει στα άκρα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη του μεγάλου ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά έκανε γνωστό πως η Θεανώ Παπασπύρου έχει στην κατοχή της μια σειρά από πίνακες μεγάλης αξίας τους οποίους είχε συλλέξει ο αείμνηστος ηθοποιός με σκοπό να τους μοιράσει μια μέρα στις τρεις κόρες του, τη Σάντρα που απέκτησε με την Έρρικα Μπρόγιερ και τις Νικολέτα και Θεοδώρα, καρπούς του γάμου του με τη Θεανώ Παπασπύρου. Πριν λίγες ημέρες Σάντρα μίλησε στην εφημερίδα  «Espresso» και αποκάλυψε πως η Θεανώ αρνείται να παραδώσει τους πίνακες  μετά το θάνατο του Βουτσά, υποστηρίζοντας πως ανήκουν σ’ εκείνη. Μάλιστα η ίδια δεν είχε απαντήσει αρχικά δημοσίως στα λεγόμενα της Σάντρας, κάτι που επέλεξε να κάνει χθες βλέποντας την πρωτότοκη κόρη του Βουτσά να μιλάει για την υπόθεση στο «Πρωινό». Συγκεκριμένα έστειλε μια λακωνική δήλωση στην εκπομπή του ΑΝΤ1, που διάβασε on air η Φαίη Σκορδά και έλεγε τα εξής: «Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της. Μέχρι και την τελευταία στιγμή εγώ ήμουν δίπλα στον Κώστα Βουτσά σαν πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του και είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήμασταν αγαπημένοι.».

Σύμφωνα με  τις νέες δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά στην «Espresso» ο δημοσιογράφος Ηλίας Μαραβέγιας, επικοινώνησε εκ νέου με την Σάντρα Βουτσά προκειμένου να κάνει το δικό της σχόλιο. «Πρώτα απ’ όλα από που ξέρει η κυρία Παπασπύρου ότι έχω κάνει αποποίηση; Έψαξε τα προσωπικά μου δεδομένα και τα βγάζει στη φόρα; Αν η κυρία Παπασπύρου θέλει να βγω να μιλήσω κι εγώ ανοιχτά για όλα ευχαρίστως, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω!» είπε εμφανώς ενοχλημένη και συνέχισε: «Όσον αφορά το θέμα με τους πίνακες, δε μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν με την περιουσία. Είναι ένα δώρο που ήθελε να κάνει ο πατέρας μου στις τρεις κόρες του μετά το θάνατο του, δεν έχει να κάνει με περιουσιακά στοιχεία. Αλλά ακόμη κι έτσι να ήταν, έχει κάποιο χαρτί στα χέρια της η κυρία Παπασπύρου που λέει ότι ο Κώστας Βουτσάς της έχει αφήσει τους πίνακες; Ας μας το φέρει αν το έχει! Η κυρία Παπασπύρου απλώς ανέλαβε να φυλάξει το δώρο του πατέρα μας επειδή εκείνος της είχε εμπιστοσύνη ότι θα έκανε αυτό που πρέπει όταν θα ερχόταν η ώρα της μοιρασιάς. Από που κι ως που η πρώην-πρώην σύζυγος -γιατί ο πατέρας μου έκανε άλλους δυο γάμους μετά, άρα είναι διπλά πρώην!- κανονίζει και αποφασίζει για το δώρο που ήθελε να μας κάνει οι πατέρας μας; Με ποιο δικαίωμα η πρώην-πρώην σύζυγος κρατάει το δώρο του πατέρα μας; Θα έπρεπε να είχε σεβαστεί την επιθυμία του πέρα από τα τυπικά.»


Σχολιάζοντας κατόπιν το κομμάτι της δήλωσης της πως ήταν κοντά στον Κώστα Βουτσά ως το τέλος της ζωής του η Σάντρα Βουτσά εξέφρασε ανοιχτά τις αντιρρήσεις της. «Η κυρία Παπασπύρου δεν ήταν δίπλα στον Κώστα Βουτσά μέχρι το τέλος, διότι είχαν χωρίσει  πάνω από 20 χρόνια και τα τελευταία 8 εκείνος  ήταν παντρεμένος με την Αλίκη Κατσαβού.», είπε.  «Δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με τη Θεανώ Παπασπύρου, είχαν τις σχέσεις που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που έχει μαζί παιδιά και μάλιστα μεγάλα. Ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια είχαν πολύ αραιές και τυπικές σχέσεις.», πρόσθεσε. «Ο πατέρας μου, τα τελευταία χρόνια, είχε περάσει μια  δύσκολη κατάσταση λόγω της οικονομικής κρίσης, όπως όλοι οι Έλληνες. Διότι, όπως ξέρουμε όλοι, η δουλειά του ηθοποιού δεν είναι στάνταρ κι αυτό συμβαίνει σε όλους, κομπάρσους και πρωταγωνιστές. Όλοι πρέπει να ψάχνουν για δουλειά δυο φορές το χρόνο κι αυτό ίσχυε και για τον πατέρα μου. Δεν είδα την κυρία Παπασπύρου όλα αυτά τα χρόνια να τον  είχε βοηθήσει σε κάτι. Επειδή οι αδελφές μου ήταν στο εξωτερικό, εγώ ήμουν αυτή που έτρεχα και έβρισκα επαγγελματικές λύσεις επαγγελματικές για τον πατέρα μου. Η κυρία Παπασπύρου δεν ασχολήθηκε ποτέ να τον βοηθήσει πουθενά.», κατέληξε η Σάντρα Βουτσά.