“Αρπαξε το σημειωματάριο που είχα στα χέρια και μου το έφερε στο κεφάλι…”

Και νέα καταγγελία για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο. Το πρωινό του Σαββάτου, στη μαρτυρία που έκανε νεαρή γυναίκα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, «Χαμογέλα και πάλι» ο σκηνοθέτης ήταν το πρόσωπο που καταγγέλιθηκε. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα αυτή είχε υπάρξει πριν πέντε χρόνια βοηθός του σκηνοθέτη ενώ, όπως τόνισε η παρουσιάστρια, έχει γίνει επίσημα η καταγγελία και στη συνέχεια επέλεξε να μοιραστεί αυτήν με το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, η καταγγέλλουσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το δικό μου περιστατικό είχε γίνει το 2017 και αφορά τον ίδιο κακοποιητή με την Έλενα Αθανασοπούλου. Όταν μου ζήτησε να κάνω ένα πλάνο για τη σειρά, υπήρξε αρκετά νευριασμένος, άρπαξε το σημειωματάριο που είχα στα χέρια και μου το έφερε στο κεφάλι. Δεν ξέρω ακόμα τον λόγο που το έκανε. Μετά το περιστατικό παρόλο που με ενόχλησε πάρα πολύ, αποφάσισα να μην μιλήσω γιατί ήμουν μάρτυρας σε ακόμα ένα περιστατικό που είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό και όταν έγινε αυτό πρόσεξα ότι, παρόλο που ήταν πάρα πολλοί μπροστά, δεν είχε καμία επίπτωση ο σκηνοθέτης την επόμενη μέρα. Εργαζόταν κανονικά και δεν είχε αλλάξει απολύτως τίποτα».

 

«Λίγους μήνες άντεξα να δουλεύω μαζί του. Δεν ήμουν για αρκετό καιρό. Έβλεπα τον χαρακτήρα του. Δεν μιλούσε με καθόλου σεβασμό στους άλλους. Μετά το δικό μου περιστατικό, μίλησα μόνο σε πολύ στενά μου άτομα και το κράτησα για τον εαυτό μου. Μου πήρε περίπου τέσσερα χρόνια για να κάνω την καταγγελία και να δώσω το ονοματεπώνυμο του» συμπλήρωσε η καταγγέλλουσα για τον Κώστα Κωστόπουλο στο μ