Κώστας Χαρδαβέλλας: “Αυτό μού δημιούργησε τον καρκίνο το 2009 και μετά είπα στοπ…”

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης 17/5 ο Kώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. O πασίγνωστος δημοσιογράφος μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει να πηγαίνει σε πολέμους όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος του, για τους γονείς του που έχασε σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά και για το άγχος της δουλειάς που θεωρεί πως του κόστισε με την αρρώστια του.

Η αποκαλυπτικές δηλώσεις του Κώστα Χαρδαβέλλα

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία. Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο. Ξέρεις τι είναι να είσαι πολύ όμορφα με μια κοπέλα και να πέφτουν βόμβες; Έκλαψα όταν στον Λίβανο ένα 15χρονο αγόρι μού έδωσε μια πασχαλίτσα που είχε μαζί του για παρέα, λίγο πριν σκοτωθεί. Σταμάτησα να πηγαίνω σε πολέμους και να ζω επικίνδυνα όταν γεννήθηκε ο γιος μου επειδή είχα δει συναδέλφους να σκοτώνονται».

Ο Κώστας Χαρβαβέλλας αποκαλύπτει για το επάγγελμά του

«Είχα την ανάγκη να κάνω ένα παιδί και καλά έκανα. Έχω ένα παλικάρι, τον Κωνσταντίνο, και τον καμαρώνω. Δεν γουστάρω να κάτσω σπίτι μου με τις παντόφλες και να διαβάζω εφημερίδα, μου αρέσει που δουλεύω ακόμα. Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μού δημιούργησε τον καρκίνο το 2009 και μετά είπα στοπ. Η Αγγελική Νικολούλη κάνει καλύτερα την εκπομπή απ’ ό,τι την έκανα εγώ, την προχώρησε».