Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου επειδή…”

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας, θεωρείται πλέον ιστορικό πρόσωσπο στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση. Χθές Κυριακή μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε  στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά. Μέσα σε όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εμπλοκή της ψυχαγωγίας με την ενημέρωση στην τηλεόραση το τελευταίο διάστημα καθώς και την δύσκολη για εκείνον έννοια της μητέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν μπερδευτεί λίγο τα πράγματα στην τηλεόραση. Βλέπω ηθοποιούς και τραγουδιστές να κάνουν τους δημοσιογράφους, μπορεί να δεις κάποιο παίκτη από το Survivor και μια που δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά μέχρι ένα ποιοτικό ενημερωτικό πρόγραμμα. Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι υπερβολή και πέρα από το όριο που πρέπει να υπάρχει. Όταν σου δείχνει ο άλλος πως σκοτώνει τη γυναίκα του για να μην τον πιάσουν ή η άλλη πως έδινε την κεταμίνη στο παιδί της, αυτά είναι μηνύματα και μαθήματα σε νέα παιδιά που δεν ξέρεις πως μπορεί κάποια στιγμή να τα χρησιμοποιήσουν. Πιστεύω ότι είναι μια υπερβολή, δεν χρειάζονται αυτές οι λεπτομέρειες και δεν προσθέτουν τίποτα».

 

«Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου επειδή η μητέρα μου έφυγε όταν ήμουν πέντε χρονών. Τα πράγματα που σε πονάνε τα διαγράφεις. Είναι αυτό που λέω συχνά, είναι ένα φωτογραφικό φιλμ που το καις για να μην σε πονάει. Άρα λοιπόν η λέξη μαμά για μένα είναι διαγραμμένη από τότε που ήμουν πέντε χρονών. Δεν την είπα ποτέ, δεν την χρησιμοποίησα ποτέ και δεν είναι μια λέξη που την χρησιμοποιώ» συμπλήρωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.