Χαρδαβέλλας για Νικολούλη: “Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν άσχημο»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης και μίλησε για όλα. Κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε στην Αγγελική Νικολούλη και στην μεγάλη κόντρα που είχαν οι δυο τους, όταν παρουσίαζαν απέναντι τις ίδιες εκπομπές.

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο ΕΘΝΟΣ και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα ΝΕΑ και μου λέει: «Θέλω να κάνω κάτι ακόμη, στην τηλεόραση». Την πήρα στο Ρεπορτάζ στην Ομίχλη και κάναμε πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για ένα θέμα αν έπρεπε να γίνει κλπ… Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Κάνει πράγματα στην εκπομπή που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν άσχημο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

 

Πηγη:zappit