“Ο Χατζηχρήστος δεν πήγε με την …” H σύζυγός του Βούλα, μιλάει για τον μεγάλο κωμικό και τα μυστικά της ζωής του

Για την ζωή της, δίπλα στον μεγάλο κωμικό Κώστα Χατζηχρήστο μίλησε η σύζυγός του Βούλα, 20 χρόνια μετά τον θάνατό του στην εφημερίδα Espresso και σόκαρε με όσα αποκάλυψε!
Όταν ήσασταν μόνοι, σας έλεγε ιστορίες από τη ζωή του;

Ήξερα τα πάντα και ήξερε για μένα τα πάντα. Από την ημέρα που αποφασίσαμε να είμαστε μαζί μου εξηγήθηκε και μου είπε: «θα σου πω όλες τις λεπτομέρειες της ζωής μου, γιατί θέλω να τα μάθεις όλα από μένα και όχι από τρίτους». Κάθε βράδυ λοιπόν καθόμασταν και λέγαμε, λέγαμε μέχρι το πρωί. Αυτό για μένα ήταν μια καθημερινότητα που κράτησε δέκα ολόκληρα χρόνια.
Μαζί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη θεωρούνται οι μεγαλύτεροι γυναικοκατακτητές του θεάτρου και κινηματογράφου. Τελικά υπήρξε γυναίκα που να μην ενέδωσε;
Μου έλεγε τα εξής:  από το μουσικό θέατρο και από την επιθεώρηση με τις μόνες που δεν «πήγε» ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Έλεγε «δεν πήγα με την  Χρονοπούλου, την  Βλαχοπούλου, την Καλουτά, την Ντόρ και την Βασιλειάδου. Δεν θυμάμαι καμιά άλλη {γέλια}»
Παρόλο που ήσασταν μαζί 10 χρόνια, δεν κάνατε παιδιά. Δεν θα ήθελες να έχεις έναν απόγονο από τον Χατζηχρήστο;
Δεν το σκεφτήκαμε καθόλου αυτό. Καταρχήν είχε ήδη δύο παιδιά από άλλους γάμους και δεν του έλειπαν τα παιδιά του Κώστα. Περνούσαμε τόσο όμορφα οι δυο μας που δεν θέλαμε κάτι άλλο από τη ζωή μας. Με το βλέμμα μας, ο ένας ήξερε τι ήθελε ο άλλος” είπε μεταξύ άλλων!