Ανάρτηση φωτιά Γαλαβά με πολλά υπονοούμενα για…Dubai κλπ!!!

Μια ανάρτηση με πολλά υπονοούμενα έκανε πριν λίγη ώρα ο Λάκης Γαβαλάς με αφορμή το παρων που δίνει κάθε μήνα στις αστυνομικές αρχές ρίχνοντας φανερά τα βέλη του σε όσους επισκέφτηκαν αυτές τις μέρες τα Αραβικά Εμιράτα για να κάνουν πρωτοχρονιά.
“Καλησπέρα φιλοι μου καλο μηνά και καλή χρονιά γεμάτη χαρες αγάπες ελπίδες για καλυτερευση…
Όπως κάθε πρώτη του μηνά, έτσι και σήμερα εδωσά το παρων στο αστυνομικο τμήμα που ανήκω αυτό πισω από το μέγαρο Μαξιμου, μιας και είμαι ύποπτος φυγής..😂
Ποσο ρεζίλι χωρα έχουμε υστερα από 8 χρονιά που εχω βγει από την φυλακή να πρέπει να παρουσιάζομαι κάθε μηνά μπας και τους φυγω..Μήπως και που με εχουν εδώ τι με κάνουν?
Την περιουσία που τους δίνω στην Κάντζα και την κατασπαράζουν οι γυφτοι? Τι την κανουν?
Ποσο άχρηστη είναι αυτή η χωρα?
Μήπως έπρεπε και γω να είμαι Dubai , έτσι για να δίνω το καλο παράδειγμα στη χωρα μου που ενώ πάσχει οικονομικά, εγώ βοηθάω τους αραβες να γίνουν πιο πλούσιοι???
Όχι δεν εχω τίποτα με τον κοσμο που πάει εκει η οπουδήποτε, μ’ εμένα τον μαλακά τα εχω που σκ;eπτομαι την χωρα μου παρ’ ολο που με καταδίκασαν οι τεχνικοί της…

Δυστυχώς ούτε αραβας έστω για δείγμα ανταλλαγης…
Ευτυχώς η Κορομηλά θα μας παρουσιάζει τον Ρεμο, η Βανδή θα γίνει φιλη με τη Βίσση, η Δαναη Μπαρκα θα ειναι ανετη και τελικα στο survivors θα κάνουν εμετο μ’  αυτα που τρώνε και όχι μ ’αυτα που βλεπουν…”