Λάκης Γαβαλάς: «Θα ήμουν παππούς τώρα όχι μόνο πατέρας…”

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο Λάκης Γαβαλάς, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό». Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε τον λόγο που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για το παιδί που θα είχε σήμερα, το οποίο έκανε έκτρωση πριν πολλά χρόνια η σύντροφός του.

«Θα ήμουν παππούς τώρα όχι μόνο πατέρας. Όταν έλεγα τότε στις αδερφές μου, στις πολύ καλές μας εποχές.

Παίρνω τα παιδιά τα πάω ταξίδια, αισθάνομαι σαν πατέρας μέσα μου. Θα ήθελα να ήταν δικά μου αλλά μου έλεγαν οι αδερφές μου “τι τα θες τα παιδιά; Πάρε τα δανεικά!”.

Τότε ήμασταν πολύ παιδιά με την σύντροφό μου και κατόπιν σύζυγό μου και έγινε αυτό το πράγμα, ήμασταν πάρα πολύ παιδιά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

«Το έχω πει κι άλλες φορές, δεν ήθελα να υιοθετήσω. Επειδή έχω μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια με μια τρελή αγάπη από τη μάνα μου και αν δεν έχει τη μητέρα του το παιδί δεν μπορεί να ζήσει το ίδιο σε καταστάσεις.

Έτσι το αισθάνομαι και εγώ. Τότε που συνέβη εγκλωβίστηκα συναισθηματικά και με τον έρωτα, ήμουν μικρός για να μπορέσω να αποκοπώ από το υπόλοιπο.

Να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω την καριέρα μου. Ήμασταν εννέα χρόνια με τη σύντροφό μου. Ήμασταν συνέχεια μαζί», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Λάκης Γαβαλάς.