Απίστευτο ξέσπασμα της Κατερίνας Λέχου κατά του Κιμούλη: “Με έβριζε πάνω στη σκηνή, έπαιρνα λεξοτανιλ…”

Η Κατερίνα Λέχου είχε εκτός από επαγγελματική σχέση και ερωτική σχέση με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός μιλώντας στη Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί σχεδόν τρέμοντας- όπως είπε κα η ίδια-αποφάσισε να μιλήσει για την δική της εμπειρία στο πλευρό του πρώην συντρόφου της. “Η λέκτική βία επειδή δεν είναι απλή, δεν είναι όπως η σωματική, δηλαδή σε σπρώχνω, είναι σαν ένα άγριο θηρίο. Κάθεται, παραμονεύει και δεν ξέρεις τι ώρα θα σου ορμήσει. Άρα σημαίνει είσαι συνέχεια σε εγρήγορση εσύ, το θήραμα. Είσαι σε εγρήγορση, σε άμυνα και είναι εξουθενωτικό. Δεν ξέρεις αν επιβιώσεις μετά. Σε ενδιαφέρει η επιβίωση εκείνη την στιγμή και είναι ένας τρομερός ιστός αράχνης που απλώνεται. Είναι κάτι το τρομερό πως ξυπνάει ο φόβος μέσα σου”.

Όταν η Φαίη ρωτάει την ηθοποιό “τι φοβόσουν” σχεδόν τρομαγμένη λέει: “δεν ξέρω. Φοβόμουν. Να μην χαλάσω την δουλειά, να μην χαλάσω την φήμη μου. Ένιωθα ενοχές γιατί φοβόμουν ότι είχα και εγω ευθύνη σε αυτό που συνέβαινε. Ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου και χωρίσαμε και μπόρεσα και συνέχισα την ζωή μου” ανέφερε η ηθοποιός.

Λίγα λεπτά αργότερα η Κατερίνα Λέχου αναφερόμενη στον χωρισμό της είπε: “μου κόστισε και αυτό στη συνέχεια αλλά βρήκα τον δρόμο μου. Όταν λέω μου κόστισε εννοώ ότι…δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι και δεν ενδιαφέρει κανέναν να ξέρει τι ένιωσα εγώ μέχρι να σταθώ ξανά στα πόδια μου και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο. Είναι άλλο η αυστηρότητα, η πειθαρχία, ο επαγγελματισμός και άλλο ένα καθεστώς που είναι διαρκείας καθεστώς. Που πλανάται στον αέρα. Εννοείται ότι έπινα, εννοείται ότι έπαιρνα λεξοτανίλ, εννοείται ότι είχα βγάλει δερματικά τα οποία υποχώρησαν σε μια εβδομάδα που ξεδιάλυνε η σχέση μου… Δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ μαζί του. Μια φορά μου έγινε πρόταση και είπα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ”.

Στην ερώτηση αν είχε ακούσει άλλες περιπτώσεις τέτοια συμπεριφοράς, η ίδια είπε: “όλοι τα γνωρίζουμε όλα. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσσουμε για τις σκοτεινές πλευρές αυτής της δουλειάς. Οπότε μην φοβόμαστε. Δεν θα μπερδευτούν τα πράγματα. Θα καθαρίσουν τα πράγματα”.