Οι τελευταίες φωτογραφίες του Λευτέρη Βουρνά, πριν την αυτοκτονία του!!!

Αν μπορούμε να μιλήσουμε για το απόλυτο δράμα ενός ειδώλου, τότε αυτή η φράση αντικατοπτρίζεται στο όνομα Λευτέρης Βουρνάς. Ο γόης της δεκαετίας του ΄60 που γοήτευσε με την ομορφιά του αλλά και την υπέροχη υποκριτική του υπόσταση τόσο την Ειρήνη Παππά, όσο και τον Δημήτρη Χόρν με την Έλλη Λαμπέτη που ήταν αχώριστοι φίλοι. Η ζωή του Λευτέρη Βουρνά θα λέγαμε ότι ακροβατούσε πάνω σε ένα σχοινί μεταξύ του οικογενειακού του δράματος και της λάμψης του στο θέατρο και τον κινηματογράφο. κατάφερε να παίξει σε 33 ταινίες, πολλά θεατρικά ωστόσο στο τέλος της ζωής του που ήρθε πολύ πρόωρα και άδικα, έκανε όλους όσους τον αγαπούσαν να πικραθούν.
Ήταν το 1987. Παραδωμένος ήδη στην κατάθλιψη δεν μπορούσε να βρει πουθενά απάγκιο να κουρνιάσει, παρόλο που είχε παντρευτεί μια εκπληκτική γυναίκα, την Αθηνά Βουρνά. Ήταν η μόνη που του συμπαραστεκόταν σε κάθε του βήμα. Κολλητός του ήταν ο Σταύρος Παράβας, στον οποίο έλεγε και όλα του τα προβλήματα. Ωστόσο, εκείνο το μεσημέρι στην Βούλα θα συνέβαινε το μοιραίο: κλεισμένος στο σπίτι του, έχοντας ήδη πάρει χάπια, έχοντας κόψει τις φλέβες του θα πηδήξει στο κενό και θα δώσει τέλος στη ζωή του Ήταν μόλις 45 ετών. Οι κραυγές που ακούστηκαν εκείνο το μεσημέρι είχαν ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά. Όταν οι περίοικοι αντιλήφθηκαν ποιος ήταν ο αυτόχειρας, η είδηση είχε ήδη ξεκινήσει να κάνει τον γύρο των ΜΜΕ!
Το RespectNews εξασφάλισε τις τελευταίες φωτογραφίες του πανέμορφου αγοριού του σινεμά που έδωσε πρόωρα τέλος στη ζωή του!

Η τελευταία φωτογραφία του ηθοποιού με την συζυγό του Αθηνά Βουρνά, όταν επέστρεφαν από την Ρόδο
Με τον κολλητό του φίλο Σταύρο Παράβα στη Ρώμη
Σε γλέντι με την κολλητή του φίλη Έλλη Λαμπέτη. Χορεύει η Βέρα Κρούσκα