Λευτέρης Γκιωνάκης: τα ναρκωτικά, ο αλκοολισμός και ο παππούς του Γιάννης Γκιωνάκης!

 

Τις δικές του  αλήθεις σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη, Λευτέρης στην κάμερα του Pop Up. Ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο εθισμό του στον αλκοολισμό, το τέλος στα ναρκωτικά καθώς και το βαρύ επώνυμο που φέρει από τον παππού του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Γκιωνάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα βρίσκεις άλλες διεξόδους για να το κάνεις. Ή απλά ξεχνιέσαι και ζεις σε έναν άλλον κόσμο. Ζούσα σε έναν άλλον κόσμο για αρκετό καιρό. Η απώλεια του πατέρα μου ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος και με οδήγησε στον αλκοολισμό. Πολύ ζόρικη περίοδος».

«Έχω μείνει και μέσα στο νοσοκομείο για τρεις μήνες. Ανακάλυψα όμως πως όλα αυτά δεν κάνουν δουλειά διότι, άμα είναι να κόψεις κάτι στη ζωή σου και να την αλλάξεις σε κάτι, πρέπει πρώτα εσύ να το θες και να καταλάβεις ότι έτσι πρέπει να γίνει» πρόσθεσε ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού στην κάμερα της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha. «Εδώ και έναν χρόνο είμαι καθαρός. Ήταν τότε που κατάλαβα ότι από τα ναρκωτικά ή θα πεθάνω ή θα τρελαθώ ή θα πάω φυλακή. Ένα από τα τρία, κάτι άλλο δεν υπάρχει. Οπότε δεν ήθελα κανένα από τα τρία και είπα τέλος».

«Εμπόδιο δεν υπήρξε το επίθετο Γκιωνάκης. Σίγουρα κάποιες φορές υπάρχει μια σύγκριση που δεν είναι καλό αλλά δεν θα το πω εμπόδιο. Δεν μου άνοιξε πόρτες αλλά νομίζω ότι σε θυμούνται πιο εύκολα και τους έρχεσαι πιο γρήγορα στο μυαλό όταν ψάχνουν κάποιον» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Λευτέρης Γκιωνάκης.