Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Λόη για τις προτιμήσεις Μπάιντεν και Ομπάμα…

Η Μαρία στηρίζει το νέο πρόεδρο της Αμερικής Τζόν Μπάιντεν ενώ όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο  σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM” και στους Αναστασία Τελιανίδου και Φάνη Γρηγοριάδης, αποκάλυψε τι προτιμούν να τρώνε οι δυο πρόεδροι αλλά και οι πρώτες κυρίες της Αμερικής. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ομπάμα και η οικογένειά του έφαγαν νόστιμο και υγιεινό φαγητό από την διάσημη Ελληνίδα μαγείρισσα. Ανάμεσα σε αυτά, μουσακάς, ψάρια, βραστά λαχανικά αλλά και μπακλαβά!

“Ο νυν πρόεδρος τρώει πολύ υγιεινά και νομίζω του αρέσουν τα ελληνικά δικά μας φαγητά, γιατί εμείς δεν τηγανίζουμε, χρησιμοποιούμε βιολογικά υλικά και μπορεί κάποιος να νιώσει απόλυτα τη γεύση. Δεν έτρωγε κρέας όταν είχα μαγειρέψει αλλά νομίζω πως είχε δοκιμάσει και το τζατζίκι μου”.

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει ξετρελαθεί με τον μπακλαβά της ενώ όπως είπε η Μαρία η Μισέλ Ομπάμα τρώει υγιεινά επιλέγοντας πολλά λαχανικά ενώ έκανε προσπάθειες να εντάξει την υγιεινή διατροφή στο τραπέζι των έφηβων Αμερικανών!

Η ίδια με ανάρτησή της στα social media έδειξε μάλιστα και τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τους δύο προέδρους της Αμερικής. Να πο΄με πως η σπουδαία σέφ, θριαμβέυει στην Αμερική!