Το ξέσπασμα της Λουκίας Παπαδάκη: «Οι ηθοποιοί δεν είμαστε επαίτες…”

Με αφορμή την παράσταση «Φονιάς» στο θέατρο Βικτώρια, η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις «αγένειες» των θεατών, τις προσκλήσεις αλλά και τα ελαττώματα κάθε συνεργασίας.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Λουκία Παπαδάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μισώ θανασίμως τη στιγμή που θα χτυπήσει το κινητό ενός θεατή. Ακόμα και αρχηγοί κρατών, όταν μπαίνουν σε μια παράσταση ή παρακολουθούν μια εκδήλωση, τα κινητά τους δεν βροντάνε ούτε ασχολούνται μαζί τους. Απλώς εδώ θέλω να μου επιτραπεί μια επισήμανση. Υπάρχει αυτή η συνήθεια της δωροθεσίας, των προσκλήσεων για τις παραστάσεις, όταν κάτι δεν το πληρώνεις, δεν το σέβεσαι. Είναι το εισόδημα μας. Πληρώνει τους ανθρώπους, τους συνεργάτες, την παραγωγή, τον χώρο, τους λογαριασμούς. Δηλαδή πραγματικά προτιμούμε να έχουμε αντί 150… 30 εισιτήρια».

«Οι ηθοποιοί δεν είμαστε επαίτες. Είμαστε επαγγελματίες. Έχω παίξει άρρωστη, έχω παίξει λυπημένη, έχω παίξει πάρα πολύ χαρούμενη που και αυτό είναι μια ακραία κατάσταση».