Η Βαγενά για τον χαμό του συζύγου της: “Ο Λουκιανός είναι συνέχεια εδώ, είμαστε μαζί…”

 

Τις δικές της αλήθειες, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, η Άννα Βαγενά. Η ίδια ανέφερε πως ακόμα και σήμερα, αισθάνεται την παρουσία του δίπλα της και, μάλιστα, αποκάλυψε πως την αγαπημένη του γωνία στο σπίτι τους δεν την έχει αλλάξει καθόλου. Πολλές φορές σκέφτεται τις συγκινητικές πράξεις που έκανε για να την δει να χαμογελάει, όμως κάθε φορά που ένα τραγούδι του παίζει σε κάποιο ηχείο, η λύπη κυριαρχεί στην ψυχή της.

«Έχω πληγωθεί πολλές φορές. Ο Λουκιανός μού έλεγε “πάμε για άλλα Αννάκι” και έτσι το ξεπερνούσα. Ο Λουκιανός είναι συνέχεια εδώ, είμαστε μαζί. Η γωνιά του στο σπίτι είναι όπως την άφησε, εκεί στο καναπεδάκι του.

Του απευθύνομαι συχνά, του αφήνω τριαντάφυλλα και γιασεμί. Είμαι λυπημένη, αλλά όχι δυστυχισμένη. Έχω παιδιά, εγγόνια και έζησα έναν μεγάλο έρωτα», είπε αρχικά.

Και κατέληξε: «Ο Λουκιανός ήταν της νύχτας κι εγώ της μέρας. Μου άφηνε σημειώματα και τα έβρισκα το πρωί. Δεν μπορώ να ακούσω τα τραγούδια του, στεναχωριέμαι. Συγκινούμαι πολύ όταν τα εγγόνια μου ακούν τα παιδικά τραγούδια του».

Πηγή Ποιος είναι Πρωινιάτικα