Μάρκος Σεφερλής: «Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί!”

 

Πληρωμένη απάντηση σε όοσυς τον επικρίνουν αρνητικά και τον στοχοποιούν, έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής, χθες βράδυ μέσω μικρού βίντεο που ανέβασε στο instagramm. Ο ηθοποιός για πρώτη φορά, μιλάει σκληρά σε όσους διαδίδουν φήμες θέλοντας έτσι να κλείσει την παραφηλολογία.  Έτσι, ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο και τονίζει τα εξής.

«Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Κόσμος ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όπως καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ κάνοντας αυτόν τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν.

» Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς… Θα είμαι πάντα εδώ στο γέλιο σας, θα είμαι δίπλα στο δάκρυ σας το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη» καταλήγει ο Μάρκος Σεφερλής στο μήνυμα του.

 

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση της ανάρτησης, η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Έλενα Τσαβαλιά έσπευσε να εκφράσει με τρυφερότητα την στήριξη της κάνοντας σχόλιο στην ανάρτηση. «Οι αγκαλιές των παιδιών που βρίσκεσαι δίπλα τους, οι ευχές που σου δίνουν οι γονείς τους , τα γέλια όλων όσων βρίσκονται κάθε βράδυ στο θέατρο είναι η δύναμή σου! Συνέχισε να χαρίζεις γέλιο και μην πάψεις ποτέ να είσαι αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που αγάπησα».