Τι λέει ο Μάρκος Σεφερλής στους επικριτές του για την “Super Mummy”!

Tην δική του απάντηση στους επικριτές για την “Super Mummy” αλλά και στην Έλενα Ακρίτα έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagramm. Ο λόγος για την κωμική σειρά «Super Mammy» όπου ο λαοφιλής κωμικός ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν της μαμάς Χαρίκλειας.

Διατηρώντας σιγή προς τους επικριτές του, ως το βράδυ της Παρασκευής, ο Μάρκος Σεφερλής επέλεξε να μοιραστεί δυο λόγια και να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας ένα σύντομο βίντεο.

Σε αυτό το απόσπασμα ο Μάρκος Σεφερλής τονίζει με σαφήνεια τα εξής. «Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα και με ρωτάτε γιατί δεν βγαίνω να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για την σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα στη δικαστική διαμάχη που είχαμε μεταξύ μας κατά την οποία, με μια απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής δικαιοσύνης, καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς, συκοφαντικούς, δυσφημιστικούς, υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου. Παρά την καταδικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς. Χαρακτηρισμούς που εξαπολύουν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο με τα ίδια κίνητρα, τα ίδια συμφέροντα και έναν και μοναδικό στόχο. Να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής. Γιατί; Γιατί κάνει τον κόσμο να γελάει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία όπως έχει αποδειχθεί. Πάντα όμως βρίσκουν όλους εσάς αντιμέτωπους γιατί με την αγάπη σας δημιουργείτε μια ασπίδα προστασίας γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς».

 

«Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια, τον κόσμο να γελάει και μιλάω για κόσμο όλων των ηλικιών. Ίσως είμαι και ο μόνος Έλληνας κωμικός που έχει κοντά του τα μικρά παιδιά. Γιατί τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς. Έχουν ένστικτο, καταλαβαίνουν τι τους αρέσει και το βλέπουν. Όχι επειδή κάποιος τους το επιβάλλει αλλά γιατί με αυτό περνάνε καλά. Θέλω να υποσχεθώ κλείνοντας ότι θα είμαι πάντα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες που, όπως ξέρετε ή δεν ξέρετε, είμαι όλα αυτά τα χρόνια με έργα και όχι με λόγια δίνοντας όλη μου την ψυχή» συμπληρώνει ο Μάρκος Σεφερλής με σαφήνεια στην απάντηση του.