Μέμος Μπεγνής: “Τα περισσότερα ριάλιτι δεν πάνε καλά προς μεγάλη μου χαρά…”

Μια μεγάλη συνέντευξη όλο αλήθειες, έδωσε στη Μαρία Κεφαλά και στον Τηλεθεατή έδωσε ο Μέμος Μπεγνής. Μάλιστα ο ηθοποιός μίλησε και για τα ριάλιτυ τα οποία δεν πάνε καθόλου καλά σε νούμερα τηλεθέασης!

Ήρθε η εποχή που γυρνάμε στη μυθοπλασία;

Βλέπουμε ότι ο κόσμος αποζητά πάλι τη μυθοπλασία. Τα περισσότερα ριάλιτι δεν πάνε καλά προς μεγάλη μου χαρά. Ήμουν πάντα πολέμιος αυτών των εκπομπών. Είμαι κάθετα αντίθετος στις εκπομπές όπως είναι τα ριάλιτι.

Δεν έχετε συμμετάσχει ποτέ;

Ποτέ. Μου έχουν γίνει προτάσεις σχεδόν σε όλα όσα έχουμε δει. Δεν θεωρώ ότι μου πάει. Δεν θεωρώ ότι μπορώ να το κάνω για πλάκα, όπως μου λένε. Απαντώ «η δουλειά μου είναι άλλη». Δεν βγαίνω στην τηλεόραση για να σπάσω πλάκα. Όντας ενάντιος σε όλη αυτή την τάση, έχω χαρεί πολύ που γίνονται και πάλι σειρές. Έχει περάσει τεράστια κρίση το επάγγελμά μας, Εκατοντάδες ηθοποιοί είχαν μείνει άνεργοι. Γυρνώντας λοιπόν στη μυθοπλασία, βρίσκουν δουλειά.

Δεν υπήρξαν στιγμές που ήσασταν χωρίς δουλειά και οι προτάσεις αυτές ήταν δελεαστικές, τόσο οικονομικά όσο και για την επιστροφή σας στο προσκήνιο; Δεν βρεθήκατε σε δίλημμα;

Τα χρήματα ήταν δελεαστικά γιατί ήταν αρκετά. Και δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχει πλάτες. Οικόπεδα ή ενοίκια. Ζω από τη δουλειά μου. Σίγουρα το χρηματικό ήταν ένα δέλεαρ αλλά επειδή τη δουλειά μου την παίρνω πάρα πολύ σοβαρά και θέλω να υπάρχω και να διαρκώ σε αυτό το χώρο, πιστεύω ότι το να γίνω εφήμερα πάρα πολύ γνωστός δεν μου δίνει κάτι. Επιθυμώ τη διάρκεια, όχι το εφήμερο.