Σοκαριστικό: “Ο Μίμης τρεις μέρες έμεινε κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει…”

Ο Μίμης Πλέσσας παρέμεινε εγκλωβισμένος στα σπίτια τους, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ μίλησε στην εκπομπή Love It και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να ζεσταθούν, αφού έμειναν τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα και συνεπώς, χωρίς θέρμανση.

Η Λουκίλα Καρρέρ δήλωσε σχετικά για όσα βίωσε μαζί με τον Μίμη Πλέσσα:

«Θα είμαι ειλικρινής. Προσφέρθηκαν να έρθουν να πάρουν τον Μίμη και να τον πάνε σε ασφαλές μέρος. Εγώ δεν ήθελα αυτό όμως, ήθελα να μείνω εδώ και να δώσω τη μάχη μου και ο Μίμης τρεις μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει. Ήθελα να δώσω τη μάχη από εδώ και όχι να βλέπω τα πράγματα από ένα ασφαλές σημείο. Θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο ένα ασθενοφόρο ή κάποιον να ανοίξει το δρόμο. Το ζητούμενο ήταν να σώσω, που έσωσα δύο μωρά από πνευμονία και μία κυρία μεγάλη. Αυτοί θα ήταν νεκροί, αν δεν ερχόταν το ρεύμα και έχω και αποδείξεις και μηνύματα στο κινητό. Θα θρηνούσαμε νεκρούς. Για αυτό παρακαλώ την πολιτεία να σπεύσει να ανοίξει τους δρόμους και να δώσει ρεύμα. Θα θρηνήσουμε θύματα».

Και κατέληξε η Λουκίλα Καρρέρ με αφορμή όσα βίωσε με τον Μίμη Πλέσσα:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου έδωσαν το βήμα να μιλήσω και όλους όσους με βοήθησαν να βρω τρόπο επικοινωνίας και περνούσαν μέσα από τα χιόνια. Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί. Χωρίς αυτή τη συλλογική προσπάθεια δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Αν είχαμε φύγει, ναι θα ήμασταν ασφαλείς, όμως κάποιοι θα πεθαίνανε».

Πηγη: ogdoo.gr