Η συγκίνηση της Χρονοπούλου για την συγνώμη του Φιλήμωνα!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μία και μόνο συγγνώμη από έναν φίλο από τα παλιά έκανε τη μεγάλη σταρ του θεάτρου και κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου να λυγίσει και να συγκινηθεί. Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 30 χρόνια από τότε που ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Φιλήμων και η Μαίρη Χρονοπούλου συνεργάστηκαν για τελευταία φορά και μετά χάθηκαν μεταξύ τους.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Τα χρόνια πέρασαν και η φιλία τους μπήκε με το πέρασμα του χρόνου «στον πάγο». Μια φιλία που, όπως σήμερα αποκαλύπτει η «Espresso», ήταν αληθινή, ειλικρινής και χρειάστηκε μόνο μία συνέντευξη για να αναζωπυρώσει η φλόγα της.

Το περασμένο Σάββατο ο Φιλήμων παραχώρησε συνέντευξη στην «Espresso» μιλώντας, μεταξύ άλλων, και για την πάλαι ποτέ φίλη του Μαίρη Χρονοπούλου, την οποία έντυνε για πολλά χρόνια. Όταν η σπουδαία ηθοποιός ενημερώθηκε για τη συνέντευξή του και τη δημόσια συγγνώμη του σχεδιαστή, δεν μπορούσε να πιστέψει πως έπειτα από τόσα χρόνια θα τη θυμόταν ο παλιός της φίλος.

Τα λόγια του την έκαναν να φέρει στο μυαλό της αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια που οι δυο τους συνεργάστηκαν στενά στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

«Δεν θεωρούσα τιμή να ντύνω αυτούς τους χώρους εκείνη την εποχή, γιατί εγώ έντυνα την υψηλή κοινωνία. Με δυσκολία έντυνα τις θεατρίνες και τις τραγουδίστριες» ήταν τα λόγια του μιλώντας για τις σταρ της εποχής, προτού αναφερθεί στη Χρονοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τη μόνη που θεωρούσα αγαπημένη μου φίλη και ήθελα να την ντύνω ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία, εκτός ότι τα φορούσε τα ρούχα και δεν τη “φορούσαν”, ήταν και εκπληκτικός άνθρωπος. Μέσα από την “Espresso” θέλω να της ζητήσω δημόσια συγγνώμη που όλα αυτά τα χρόνια, με τόσες περιπέτειες που είχε με την υγεία της, δεν της τηλεφώνησα ποτέ. Ειλικρινά συγγνώμη, Μαίρη μου».

Αυτά ήταν τα ζεστά λόγια αγάπης του σπουδαίου σχεδιαστή που έκαναν τη μεγάλη πρωταγωνίστρια να μιλήσει στην «Espressο» για τα συναισθήματά της για τον παλιό της φίλο. «Με πήρε ένας φίλος και μου διάβασε όσα είπε δημοσίως ο Φιλήμων. Ειλικρινά, ήταν πολύ γλυκό. Ήταν λόγια αγάπης. Ναι, δεν θα σας κρύβω ότι μου άρεσε πολύ αυτό και τον ευχαριστώ και εγώ δημοσίως μέσα από την καρδιά μου» είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου, ξετυλίγοντας το κουβάρι της σχέσης αγάπης που είχαν από παλιά.

«Με τον Φιλήμων υπήρξαμε πραγματικά πολύ καλά φιλαράκια. Ήταν ένας από τους πιο καλόγουστους σχεδιαστές μόδας. Με εμπιστευόταν και τον εμπιστευόμουν απόλυτα. Δεν ανταλλάξαμε ούτε μία φορά κακή κουβέντα. Ήξερε πάντα τι ήθελα να φορέσω και εγώ αφηνόμουν σε εκείνον. Κάποια εποχή μάλιστα μέναμε και στην ίδια πολυκατοικία. Κάναμε πολλή παρέα» λέει η μεγάλη κυρία του σινεμά, η οποία στις αρχές Απριλίου, ύστερα από 28 ολόκληρα χρόνια, θα μπει ξανά σε τηλεοπτικό στούντιο για να παίξει σε ένα και μοναδικό εμβληματικό επεισόδιο για τη σειρά «Ετερος εγώ».

«Από το 1993 έχω να κάνω οτιδήποτε τηλεοπτικό. Θα παίξω σε ένα επεισόδιο για να θυμηθώ πώς είναι να είσαι ηθοποιός τηλεοπτικής σειράς» λέει φανερά ευτυχισμένη η μεγάλη σταρ, η οποία έχει επανέλθει δριμύτερη, αφήνοντας πίσω τα όποια προβλήματα την ταλαιπωρούσαν μέχρι πρότινος.