Νέος Γολγοθάς για την Μαίρη Χρονοπούλου!

 

Σε νέες περιπέτειες η μεγάλη στάρ του σινεμά Μαίρη Χρονοπούλου. Η ηθοποιός ζήτησε την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από τα προσωπικά της social media.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου βρίσκεται αυτό το διάστημα στο νοσοκομείο και απευθύνει έκκληση, για άλλη μια φορά, μέσω διαδικτύου για αίμα.

Όπως η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε,  συμμετείχε στα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ» αλλά μετά το πέρας των γυρισμάτων αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σωτηρία.

«Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα Μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη. Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ένα μεγάλο έλλειμμα όμως. Δεν έχουμε αίμα» τονίζει χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου στο μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας ΜΑΙΡΗ. Για ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη. Πληροφορίες για την αιμοδοσία: ΚΟΝΤΑΚΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Τηλ.: 697 3080111» καταλήγει η Μαίρη Χρονοπούλου στη δημοσίευση της.