Αννούλα Βασιλείου για Αγγελόπουλο: “Εκείνη η μάνα του τα έκανε όλα…”

Για όσα βίωσε πριν και μετά τον γάμο της με τον Μανώλη Αγγελόπουλο, μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Αννούλα Βασιλείου στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωινό της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην μακρόχρονη σχέση με τον Μανώλη Αγγελόπουλο, τον χωρισμό και την περιουσία του.

Πιο συγκεκριμένα, η Αννούλα Βασιλείου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από αυτά που φτιάξαμε με τον Μανώλη, εγώ δεν πήρα τίποτα. Τίποτα. Τα παιδιά, όταν πέθανε, πήραν. Σε μένα όμως μου είχε πει ο δικηγόρος ότι έχω μερίδιο, γιατί εγώ τα είχα φτιάξει όλα του Μανώλη, και δεν του είπα πως δεν ήθελα τίποτα για να τα πάρουν τα παιδιά».

«Σήμερα σκέφτομαι πολύ εκείνη την εποχή. Και τον άντρα μου τον σκέφτομαι γιατί τον αγάπησα με όλη την παιδική αφέλεια της ψυχής μου. Και τώρα τον σκέφτομαι».

«Αυτή η μάνα του, η μάνα του, ναι, η μάνα του τα έκανε όλα. Εκείνη η μάνα του τα έκανε όλα. Το είχε βάλει πείσμα να μας χωρίσει. Δεν σκέφτηκε ότι είχαμε τρία παιδιά και να πει «βρε παιδιά, βάλτε στο κρασί σας λίγο νερό γιατί έχετε τρία παιδιά». Ο Θεός να την συγχωρέσει γιατί έκλεισε τα μάτια της, εγώ της τα έκλεισα γιατί ήταν άρρωστη» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού. «Όταν ήμουν με τον Μανώλη η πεθερά δεν με ήθελε, ναι, όταν όμως ήμουν με τον Αγγελόπουλο δεν είχα βάσανα».