Συγκλονίζει ο Λιδάκης: “πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω πότε και αν θα τραγουδήσω ξανά.”

Ο Μανώλης Λιδάκης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού. Οι επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια, δεκάδες με ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί παντου. Ο ίδιος σήμερα το απόγευμα, θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαρειασμό στο FB  να ενημερώσει το κοινό και τους θαυμαστές του για ένα σοβαρό χειρουργείο που θα κάνει και ίσως του στερήσει για πάντα το τραγούδι! Κάτω φυσικά από την ανάρτησή του εκατοντάδες σχόλια συνεργατών του, φίλων αλλά και συανδέλφων του έσπευσαν να του ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση!

Η ανάρτησή του!
“Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

εύχομαι όλα τα δεινά που περνάμε, σύντομα να μας εγκαταλείψουν.
Θα σας πω τώρα κάτι για εμένα. Είμαι στην Κρήτη και πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω πότε και αν θα τραγουδήσω ξανά. Σας παρακαλώ δεν θέλω να νιώσετε οίκτο για εμένα παρά μόνο να μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια. Θα βγω νικητής κι από αυτή τη μάχη!
Όπως κι εσείς κι εγώ θλίβομαι απεριόριστα απ’ όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί κι ενωμένοι. Να προσέχετε τον εαυτό σας διότι η ανθρώπινη ζωή είναι ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει!
Σας στέλνω την αγάπη μου και σας παρακαλώ να είστε δυνατοί.
Από καρδιάς,
Μανώλης Λιδάκης
Υ. Γ. Φυσικά υπάρχουν και κάποια φασιστοειδή που στο 2022 επιμένουν να ξυπνούν τα φαντάσματα του παρελθόντος. Είναι για λύπηση γιατί γι αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία…”

Τα σχόλια των φίλων και συναδέλφων του:
Απόστολος Γκλέτσος

Μέσα από την ψυχή μου Μανώλη, όλα να πάνε καλά και όπως σου πρέπου.νε…όλοι ξέρουμε τι άνθρωπος είσαι, όλοι σαγαπανε πολύ,όλοι σε θαυμάζουμε για το σπάνιο ταλέντο σου…..γρήγορα κοντά μας…

Pantelis Thalassinos 

Ακολουθήστε

Μη μασάς Μανώλη .. είσαι μαχητής. Όλα καλά να πάνε

Αφεντουλα Ραζελη

Μανώλη σ αγαπάμε και σου στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας και τη σκέψη και αγάπη μας! Είσαι μαχητής,θα περάσει κι αυτό! Η Παναγία μαζί σου!!!

Sofi Pappa

Μανώλη μου είσαι Κρητικαρος εσύ και σιγουρα
θα βγεις νικητής για να τραγουδήσεις ξανά με την βελούδινη φωνή σου!
Είμαστε όλοι στο πλευρό σου και σου στέλνουμε την θετική μας ενέργεια!
Όλα θα πάνε καλά!