Μανώλης Λιδάκης: το πρόβλημα υγείας και η έντονη φημολογία για λευχαιμία!

 

Ο Μανώλης Λιδάκης είναι ένας από τους τραγουδιστές που ποτέ δεν θέλησε να προκαλέσει τη δημοσιότητα για προσωπικά του θέματα. Πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος ανάρτησε το πρόβλημα υγεία που τον ταλαιπωρεί και που πρόκειται να κάνει κάποια εγχείρηση προκειμένου να γίνει καλά.
Πρώτο το RespectNews δημοσίευσε την ανάρτησή του, και εκατοντάδες θαυμαστές του, έσπευσαν να του ευχηθούν καλή ανάρρωση. Έγραφε ο ερμηνευτής στην πρώτη του ανάρτηση: ”

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,
εύχομαι όλα τα δεινά που περνάμε, σύντομα να μας εγκαταλείψουν.
Θα σας πω τώρα κάτι για εμένα. Είμαι στην Κρήτη και πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω πότε και αν θα τραγουδήσω ξανά. Σας παρακαλώ δεν θέλω να νιώσετε οίκτο για εμένα παρά μόνο να μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια. Θα βγω νικητής κι από αυτή τη μάχη!
Όπως κι εσείς κι εγώ θλίβομαι απεριόριστα απ’ όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί κι ενωμένοι. Να προσέχετε τον εαυτό σας διότι η ανθρώπινη ζωή είναι ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει!
Σας στέλνω την αγάπη μου και σας παρακαλώ να είστε δυνατοί”.
Ωστόσο όπως φαίνεται κάποιοι προχώρησαν παραπέρα και ως φημολογία άρχισαν να διαρρέουν ότι πάσχει από λευχαιμία κάνοντς τους δικούς του ανθρώπους να αγχωθούν ακόμα περισσότερο. Σήμερα, με νέα ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά:


“ΔΕΝ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ
Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι.

Κάποιοι καλοθελητές διαδίδουν ότι πάσχω από λευχαιμία και πικραίνουν τα συγγενικά μου πρόσωπα. Εμένα όχι. Μακάρι να μπορούσαν να μπουν για λίγο στη θέση αυτών που υποφέρουν και πονούν.
Είναι για λύπηση όλοι όσοι τρέφονται από την κακία και τα τοξικά τους συναισθήματα.
Ας έχουμε αγάπη κι ενσυναίσθηση. Μόνο έτσι θα ομορφύνει ο κόσμος μας…
Μανώλης Λιδάκης”