Μανώλης Μητσιάς: “δεν είπα τίποτα κακό, ο καθένας μπορεί να προκαλέσει…”

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Μανώλης Μητσιάς με αφορμή τον σάλο που δημιουργήθηκε με την δήλωση περι ομοφυλοφιλίας. Ο δημοφιλής ερμηνευτής σημείωσε χαρακτηριστικά: «Γελάω γιατί εγώ έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά και συνεργάτες. Λοιπόν δεν είπα τίποτα κακό, ο καθένας μπορεί να προκαλέσει. Είτε είσαι ομοφυλόφιλος, είτε είσαι συνθέτης, είτε είσαι στιχουργός, είτε είσαι τραγουδιστής, είτε είσαι πλούσιος.

Σίγουρα παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου γιατί κόπηκε η λέξη στη μέση. Λυπάμαι πολύ. Έγινε εσκεμμένα για να έχουν ακροαματικότητα».

«Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι δική του η ζωή. Όχι μόνο ο ομοφυλόφιλος, ο οιοσδήποτε, όπως είπα. Να μην προκαλεί τον άλλον, αυτό είπα. Γιατί όπως είπα στην αρχή, έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και συνεργάτες. Είναι σημαντικό και δεν τσακώνομαι ποτέ με κανέναν. Και βγαίνουμε μάλιστα κι έξω και γελάμε.

Με στενοχώρησαν κάποιες απαντήσεις, αλλά γέλασα και αηδίασα πολύ. Είπαν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση. Λέω “εντάξει, άνθρωποι είναι, σφάλματα κάνουν”», συνέχισε ο Μανώλης Μητσιάς στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της συναυλίας του.

Να σου θυμίσουμε, πως ο γνωστός ερμηνευτής είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».