“Σταμάτησα να τη βλέπω τόσο εχθρικά και την απενοχοποίησα την τηλεόραση…”

Η Μαρία Γεωργιάδου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Η ηθοποιός μίλησε για το πρώτο της βήμα στην τηλεόραση το 1988 στους «Μήτσους» μετά την αποφοίτησή της από το Θέατρο Τέχνης.

«Με είχαν πλησιάσει σαν μαθήτρια να παίξω στην τηλεόραση και είπα “Με προσβάλλετε! Πώς τολμάτε; Εδώ δεν ασχολούμαστε με την τηλεόραση”. Και μετά σκεφτόμουν κοίτα πώς έρχονται τα πράγματα. Σταμάτησα να τη βλέπω τόσο εχθρικά και την απενοχοποίησα την τηλεόραση. Προέκυψαν οι “Μήτσοι”, το “Αχ, Ελένη”».

«Έχω πει “όχι” όπως στην περιοδεία που έκαναν οι “Συμπέθεροι” γιατί δεν προλάβαινα» είπε χαρακτηριστικά. «Αυτό το όχι το θυμάμαι γιατί θα το ήθελα πολύ».

Όπως είπε, είχε σπουδάσει Φαρμακευτική αλλά την κέρδισε υποκριτική ενώ ο πατέρας της αντιμετώπισε με μεγαλοψυχία το ότι θα γινόταν ηθοποιός.

H Μαρία Γεωργιάδου έχει υπογράψει αρκετά τηλεοπτικά σενάρια που έκαναν επιτυχία. Όπως είπε, τα θεατρικά έργα που έχει διαβάσει τη βοήθησαν στη συγγραφή.

Αποκάλυψε όμως για τον «Έκπτωτο άγγελο» τα εξής: «Ντρεπόμουν να το πάω και το πήγα με άλλο όνομα. Το πήγα τότε στον ΑΝΤ1 με το όνομα “Μιχάλης Μητρόπουλος” αλλά μου είπαν ότι είναι γυναικεία γραφή!».