Μαρία Ιωαννίδου: «O θάνατος της τσίχλας! Ο θάνατος της τσιχλόφουσκας…»

Με πολύ χιούμορ, μπήκε στο πλατό της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» το απόγευμα της Κυριακής, η Μαρία Ιωαννίδου προκειμένου να συναντήσει τη Νικολέττα Ράλλη στο OPEN. Η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός επιφύλασσε, μάλιστα, μια επεισοδιακή είσοδο όπου και σκόρπισε παντού τσίχλες με χαμόγελο!

«O θάνατος της τσίχλας! Ο θάνατος της τσιχλόφουσκας» αναφώνησε, μέσα σε όλα, η Μαρία Ιωαννίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN. «Βαρέθηκα την τσίχλα και αυτή είναι η τελευταία φορά που την μασάω, κορίτσι μου, μαζί σου. Μεγάλωσα. Όχι τόσο πολύ δηλαδή, από τα 20 είμαι τώρα 25».

Στη συνέχεια, ωστόσο, η Μαρία Ιωαννίδου πρόσθεσε πως «στην καριέρα μου δεν μάσησα μόνο τσίχλα, έπαιξα κιόλας σημαντικά πράγματα. Αυτό θέλω να καταθέσω. Δεν έχω παράπονα από τον κόσμο, απλώς μου έχει τοποθετήσει μια ταμπέλα. Το κοριτσάκι με την τσίχλα! Φτάνει παιδια, στα 18 το έκανα αυτό».

«Εντάξει, δεν λέω… Μου είχε πει μάλιστα ο Πέτρος Φιλιππίδης, «κοίταξε να δεις, μην τοποθετήσε τόσο αρνητικά με την τσίχλα γιατί αν κορίτσι μου δεν την μασούσες με ταλέντο, θα γινόσουν γελοία»! Όπως μου το είχε πει και ο Δαλιανίδης».