Μαρία Ιωαννίδου: «Με τη Ναταλία Γερμανού δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν τη μικρή αδελφή μου»

 

Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Ελένης Μουστάκη, στο Mega Καλημέρα και μερικές από τις απαντήσεις της έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

«Με ενοχλεί πάρα πολύ που με θυμάστε για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω να σας σκαμπιλίσω. Να έχω τόσο μεγάλη θεατρική πορεία και να θυμούνται μόνο αυτό; Είναι λιγάκι άδικο», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου και συνέχισε:

«Μου ζήτησαν να πάω στη Φάρμα, με πολύ καλά λεφτά. Τα είχα ανάγκη πραγματικά, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης δεν με βοηθούσαν. Τα χρήματα με έκαναν να το σκεφτώ πολύ, ήταν πάνω από 5,000 ευρώ την εβδομάδα.

Για τη φωτογράφιση στο Playboy πήρα πάνω από μισό σπίτι.  Το αγόρασα το σπίτι από το Playboy, έβαλα τα άλλα μισά και το αγόρασα».

Η Ναταλία Γερμανού

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε και στη Ναταλία Γερμανού, λέγοντας τα εξής: «Με τον Φρέντυ ήμουν από 19 χρονών, ήμασταν μαζί πάνω από 20 χρόνια. Ήταν μικρή η Ναταλία Γερμανού. Μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν είχαμε, μεγάλη όχι, αλλά είχαμε διαφορά ηλικίας φυσικά. Ήταν σαν την μικρότερη αδερφή μου τότε.

 

Η Ναταλία είναι η κόρη του Φρέντυ, μεγαλώσαμε μαζί. Επίσης, έχω βοηθήσει πάρα πολύ τη Ναταλία στο να ξαναβρεθεί με τον πατέρα της. Εγώ, επειδή είχα πολύ καλή σχέση με την πεθερά μου, τη μητέρα του Φρέντυ, τους έφερα κοντά. Του έλεγα «Φρέντυ, κάθε Δευτέρα που δεν έχω θέατρο, θα έρχεται το Ναταλάκι και θα τρώει στο σπίτι μας». Προσπαθούσα να τους φέρω σε επαφή και τους έφερα. Την αγαπώ τη Ναταλία, το παράπονό μου είναι ότι δεν την βλέπω».

 

Πηγη: zappit