Ο βαφτισιμιός του Γιώργου Μαρίνου, για τον νονό του: ” Θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου…”

O τηλεοπτικός “Φανούρης” από τις “Άγριες Μέλισες” Κωνσταντίνος Δανίκας, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Νονός του γνωστού ηθοποιού είναι ο Γιώργος Μαρίνος για τον οποίο μίλησε στην εκπομπή.

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου, ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό τον λόγο έχει χαθεί» είπε ο ηθοποιός.

«Δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει ο,τιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα, συγκεκριμένα, σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια. Δεν είχαμε και πολύ καλές σχέσεις. Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις».