Ματίνα Παγώνη: “Πάντα βαφόμουν…”

Στην Ελεονώρα Μελέτη έδωσε συνέντευξη η πρόεδρος  των Ελλήνων νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη και αυτοτρολαρίστηκε. Η γυναίκα που τα τελευταία 24ωρα έγινε viral μέσω της μίμησης του Τάκη Ζαχαράτου, μίλησε με ειλικρίνεια για όλα.

Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η Ματίνα Παγώνη θέλησε να δώσει απάντηση σε όσους σχολιάζουν το βάψιμο και το ντύσιμο της στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, μιλάει. Ειδικότερα, σημείωσε πως «είναι απλά τα πράγματα… Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, κυρία Μελέτη, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί! Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό. Πάντα βαφόμουν. Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα. Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν».

«Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν» συμπλήρωσε η γνωστή λοιμωξιολόγος.