Μαυρίκιος σε Παπαδόπουλο: “Είμαι θιγμένος, να ζητήσει συγνώμη. Αλλιώς…”

“Εγώ το καλοκαίρι έζησα στιγμές απείρου κάλλους. Να μη θέλουν οι ηθοποιοί να μπουν στο ίδιο πούλμαν με τον Ορφέα Παπαδόπουλο για να πάνε στην παράσταση να παίξουν”, λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ορφέας Παπαδόπουλος και Μαυρίκιος Μαυρικίου στα χαρακώματα για τους ανεμβολίαστους ηθοποιούς.  Η κόντρα τους φαίνεται ότι παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

«Δυστυχώς πέρασα πολύ δύσκολα και το καλοκαίρι με το θέμα αυτό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος, που είναι πολύ γνωστός και αγαπητός και αναγκάστηκα να προχωρήσω σε παραστάσεις χωρίς αυτόν. για μια περίοδο παρόλο που τον ήθελα πάρα πολύ. Τον παρακαλέσαμε να εμβολιαστεί και από ότι ξέρω δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και έθεσε σε κίνδυνο όλο τον θίασο για να μείνει άνεργος το καλοκαίρι. Είναι ανεύθυνο», δήλωσε τη μία μέρα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην Super Κατερίνα.

«Φυσικά και λέει ψέματα. Όλο είναι ένα ψέμα για αυτό και σοκαρίστηκα πολύ. Στην αρχή στεναχωρήθηκα αλλά στη συνέχεια σοκαρίστηκα. Για το πως ένας άνθρωπος, ενώ είχαμε μια ομαλή συνεργασία, βγαίνει και λέει τέτοια ψέματα για μένα και με διασύρει δημόσια. Επίσης, δεν υπάρχει ταυτόχρονα κανένας έλεγχος από ένα μεγάλο κανάλι όπως το δικό σας ώστε τουλάχιστον να ενημερωθώ για να δώσω την άδεια να παιχτούν τα προσωπικά μου δεδομένα», απάντησε ο Ορφέας Παπαδόπουλος την επόμενη μέρα, μέσα από την ίδια εκπομπή.

Σήμερα, λοιπόν, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δηλώνει μεταξύ άλλων τα εξής μέσα από την εφημερίδα Espresso: «Το ότι βγήκε ο Ορφέας Παπαδόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είπε ότι όλα όσα ισχυρίζομαι είναι ψέματα, θα αντιμετωπιστεί ανάλογα… Θα βγω δημοσίως με κάποιους ηθοποιούς από την παράσταση και θα επιβεβαιώσουν όλα όσα είπα στην συνέντευξη εκείνη. Δεν θα επιτρέψω στον Ορφέα να αφήσει την εντύπωση ότι ξαφνικά εγώ τρελάθηκα. Κρίμα, κρίμα. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό! Αυτός βγήκε και με έβγαλε τρελό. Εν τέλει, αυτός είπε ψέματα. Εγώ δεν είπα κανένα ψέμα. Ο Ορφέας μάλλον ενοχλήθηκε γιατί πιθανόν να είναι ανεμβολίαστος. Αλλά όταν δεν θέλουμε να εμβολιαστούμε και το κρύβουμε, γιατί το κάνουμε; Δεν το καταλαβαίνω».

«Φυσικά υπάρχει θέμα μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Κάθε παραγωγός είναι αυτός που αντιμετωπίζει τα προβλήματα των ηθοποιών. Εγώ το καλοκαίρι έζησα στιγμές απείρου κάλλους. Να μη θέλουν οι ηθοποιοί να μπουν στο ίδιο πούλμαν με τον Ορφέα Παπαδόπουλο για να πάνε στην παράσταση να παίξουν και τέτοια πράγματα… Δεν τρελάθηκα ξαφνικά και βγήκα και είπα όσα είπα.

Φυσικά και είμαι θιγμένος και θα του δώσω προθεσμία να επανορθώσει. Αλλιώς θα κινηθώ εγώ νομικά εναντίον του. Στην ουσία με έβγαλε τρελό. Για όνομα του Θεού», καταλήγει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.