Τι συμβαίνει με την Ελένη;

Και ενώ τα κανάλια κονταροχτυπιούνται για τα νούμερα τηλεθέασης που θα έχουν οι εκπομπές τους λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού και της πληθώρας των εκπομπών, όπως φαίνεται η ωραία Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την…επιστροφή της. Μάλιστα! Η Ελένη επιστρέφει και ήδη οι ανταγωνιστές έχουν λουστεί με κρύο ιδρώτα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, σε προχωρημένες συζητήσεις  βρίσκεται η Ελένη  με το MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα. Οι συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι έχουν προς ώρας ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές, ενώ μοιάζει να είναι θέμα χρόνου η οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερο Τύπου, οι ιθύνοντες του σταθμού γνωρίζουν καλά την τεράστια δυναμική της «ωραίας Ελένης» στη διαφημιστική αγορά χάρη στην οποία «η ίδια υπήρξε μια αδιάκοπη πηγή ρευστού στα ταμεία του καναλιού επί σειρά ετών». Από την άλλη κανείς δεν γνωρίζει σε ποια ζώνη θα επιστρέψει η άλλοτε βασίλισσα της πρωινής ζώνης.

Τα νούμερα τηλεθέασης, λοιπόν, δεν είναι ακριβώς το ζητούμενο για το Mega. Αυτό που πραγματικά επιθυμεί ο σταθμός, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι να κλείσει εμπορικές συμφωνίες – μαμούθ που θα του αποφέρουν τεράστια κέρδη εκ των οποίων φυσικά ένα πολύ μεγάλο μέρος θα πηγαίνει στην ίδια την Ελένη Μενεγάκη σαν bonus στον μισθό της.

Αναμένουμε να δούμε ποια και πότε θα είναι η επισροφή για την Ελένη Μενεγάκη στην μικρή οθόνη…