Ντενίση για παρουσιαστές Studio 4: “Ποτέ δεν θα τους προσέβαλλα…”

Να “ηρεμήσει” τα sites και όσα ακούστηκαν για την συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Studio 4 προσπάθησε η Μιμή Ντενίση μέσα από την ανάρτηση που έκανε. Η δημοφιλής ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε πριν λίγες μέρες στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου , δεν έκρυψε την ενόχλησή της σχετικά με το ότι οι παρουσιαστές δεν είχαν δει τις θεατρικές της παραστάσεις και πως δεν είχαν ενημερωθεί σωστά για την παράσταση “Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη” και τον ρόλο της.

Λίγες ώρες αργότερα και βλέποντας την αναπαραγωγή που έγινε, η Μιμή Ντενίση μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξεκαθάρισε πως δεν έγινε έξαλλη με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και πως η συζήτηση ήταν σε  χιουμοριστικό πλαίσιο.

«Η @nancyzabetoglou και ο @thanasis__anagnostopoulos , είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις κ εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλλα, κ ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους. Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω. Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νανσυ κ Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπη», έγραψε η Μιμή Ντενίση.