Θρήνος στη Δυτική Αττική: Πέθανε από κορονοϊό ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ανδριανός Μιχάλαρος!

Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι ο αξιαγαπητος σε όλους επιχειρηματίας και πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ανδριανός Μιχάλαρος έχασε τη μάχη με τον κορονοίό, μετά από 49 μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

 

 

 

 

 

Ο Ανδριανός Μιχάλαρος είχε νοσήσει τον περασμένο Δεκέμβριο από τον θανατηφόρο ιό. Το πρωί της Κυριακής (14.02.2021), η κόρη του Μαρία με ανάρτησή της στο Facebook έκανε τους πάντες να λυγίσουν στο άκουσμα της θλιβερής είδησης:

«Σήμερα, αυτή τη βροχερή μέρα, ο πατέρας μας έφυγε πολεμώντας τις επιπτώσεις του covid-19 ύστερα από 49 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ. Μάχιμος μέχρι την τελευταία στιγμή με όνειρα, φιλοδοξίες και σχέδια. Θα τον θυμόμαστε πάντα όπως σε αυτή τη φωτογραφία. Χαμογελαστός στα εύκολα και στα δύσκολα, πάντα κοντά μας και πάντα να φροντίζει για εμάς. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να του πω μια τελευταία κουβέντα, μια τελευταία λέξη. Αν προλάβαινα, αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα του έλεγα Μπαμπά, μην φεύγεις ακόμη, έχουμε τόσα πολλά ακόμη να πούμε, να κάνουμε, μπαμπά, κάτσε λίγο ακόμη, μπαμπά σ’ αγαπώ, μπαμπά συγνώμη, μπαμπά σήκω τώρα πάμε να φύγουμε…Σ’ευχαριστώ. Σ’αγαπώ Να προσέχεις», έγραψε η η Μαρία Μιχάλαρου.