Μπέσσυ για Τζένη Βάνου: “Είχε μια σειρά από ατυχίες και δεν έκανε την καριέρα που έπρεπε…”

 

Η Μπέσσυ Αργυράκη φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

«Έχω δουλέψει με όλα τα μεγάλα ονόματα. Ο Στράτος Διονυσίου ήταν ο αγαπημένος μου, ήμουν το γούρι του. Εκτός από μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν κι ένα μεγάλο παιδί. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν αφήνουν το παιδί μέσα τους να μεγαλώσει. Αν κάτι τύχαινε και τον ενοχλούσε, θα το έλεγε… Ήταν αυτό το αυθόρμητο παιδί, που λάτρεψε ο κόσμος… Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο πατέρας των καλλιτεχνών. Ήταν πολύ δίκαιος. Θα άκουγε το πρόγραμμα του πρώτου μέρους κι ήθελε να είναι σωστά μοιρασμένο για τους τραγουδιστές. Ήταν κορυφαίος. Η Δούκισσα ήταν μια κυρία, αξιολάτρευτη. Με την Πόλυ Πάνου, με την Μαίρη Λίντα, μια χαρούμενη γυναίκα και τσαχπίνα. Έχουμε ίδια ιδιοσυγκρασία» είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Για την Τζένη Βάνου δεν χωράνε λόγια για αυτήν τη φωνάρα. Η φωνή της ήταν νούμερο ένα. Είχε μια σειρά από ατυχίες και δεν έκανε την καριέρα που έπρεπε να κάνει στο εξωτερικό. Υπήρχε πιθανότητα να βγει προς τα έξω, την περίοδο που βγήκε η Νάνα Μούσχουρη. Είναι και το να βρεις τα σωστά πρόσωπα και το timing. Η Ρίτα Σακελλαρίου ήταν αρχόντισσα και πολύ αυθεντικό άτομο. Θαυμάσια τραγουδίστρια, έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και πέρασα πολύ καλά μαζί της» συμπλήρωσε η Μπέσσυ Αργυράκη.