Μπιμπίλας για καταγγελίες ηθοποιών: “Αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι πολύ επικίνδυνα…”

Με μια φράση κλειδί ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, αφήνει άφωνη και πάλι την Ελλάδα με όσα θα επακολουθήσουν τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, και όσα είπε στην εκπομπή DOT, ακόμα και ο ίδιος δεν μπορεί να πιστεψει στα αυτιά του, όσα ακούγονται.

«Υπάρχουν πολλές καταγγελίες για αρκετά πρόσωπα στο σωματείο. Το διοικητικό συμβούλιο παρέπεμψε τους δυο ηθοποιούς στο πειθαρχικό. Το θέμα των καταγγελιών δεν εχει κορυφωθεί, αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι πολύ επικίνδυνα. Ο κορωνοϊός έχει φέρει το πλήρωμα του χρόνου σε πολλά θέματα. Οι φερόμενοι ως θύτες δεν έχουν έρθει σε εμάς ακόμα και θεωρώ πως θα έπρεπε να πουν μια συγγνώμη ή να κάνουν σαφή τη θέση τους… Δεν είναι μόνο κοπέλες πυο έχουν παρενοχληθεί. Υπάρχουν πολλά αγόρια που ακόμα δεν έχουν μιλήσει. Αν ανοίξουν το στόμα τους θα γίνει χαμός» είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας κια συνέχισε:

«Ακόμα και εγώ που είμαι 45 χρόνια στο χώρο μένω έκπληκτος με τις εξελίξεις. Πρέπει να βγουν όσοι πρέπει να μιλήσουν, δεν πρέπει να είμαστε συνένοχοι.

Για κάποια γεγονότα είχα ακούσει, όπως και αρκετοί συνάδελφοί μου, αλλά ολοι έλεγαν μην το πεις. Ζούμε σε ενα μικρό χώρο και φοβόμαστε μη χάσουμε τη δουλειά μας. Υπήρχε φόβος και αυτή τη στιγμή φαινεται να μην υπαρχεί. Όταν εχεις μια Πρόεδρο της Δημοκρατίας που λέει ΄΄πείτε τα μη φοβάστε΄΄ είναι βοηθητικό. 

Όταν υπάρχει και το διαδίκτυο όπου μπορεί ο καθένας να γράψει ό,τι θέλει εκεί είναι πιο εύκολο όμως γίνεται λίγο επικίνδυνο. Εμείς είπαμε με τα μέλη μας να προσπαθήσουμε να μη φωτογραφίσουμε πρόσωπα. Είπαμε ελάτε στο σωματείο να τα καταγγείλετε να για να μην φανεί οτι υπάρχει κουτσομπολίστικη διάθεση».

Δείτε το απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=gWBg0BhVq7A